≫ 

Novak okupio svoj tim i saopštio: "Razmišljam da završim karijeru"! Đokovićev kolega otkrio šokantan razgovor posle turnira u Majamiju (FOTO)

Zanimljivo otkriće bivšeg italijanskog tenisera nakon osvajnja Đokovićeve četvte titule u karijeri na Vimldonu

  • 4

Bivši italijanski teniser, a sada stručni konsultant Filipo Volandri, dao je interesantnu izjavu nakon finalnog meča na Vimbldonu, u kojem je Novak Đoković osvojio svoji 13. Gren Slem trofej u karijeri.

>>>Zbog Đokovića sam i zavoleo tenis: Veliki Majk Tajson oduševljen titulom Srbina na Vimbldonu

Volnadri se osvrnuo na period od pre samo nekoliko meseci, tačnije na mart mesec, kada je Đoković nakon eliminacije na turniru u Majamiju saopštio svojim saradnicima da napušta tenis.

Ovo je zaista ostvarenje sna ukoliko se uzme u obzir da je nakon turnira u Majamiju, Đoković rekao "Slušajte, moram da popričam sa svojim sponzorima, jer nisam siguran da li želim da nastavim sa igranjem tenisa". On je zaista u tim trenucima razmišljao o prestanku bavljenja ovim sportom - izjavio je Volandri za Skaj Sport.

VIDEO: Dramatična izjava Đokovića posle poraza od anonimnog Japanca

On je naveo da je razgovarao sa Fabiom Fonjinijem pre nekoliko dana, i da su se obojica sližili da će nakon pobeda u dva jaka meča, Đoković povratiti poverenje u sebe.

- Naravno, nismo očekivali da će uspeti da ponovo osvoji Vimbldon. Međutim, već od meča trećeg kola protiv Kajla Edmunda, videli smo veoma poboljšanog Đokovića. Duel protiv Rafaela Nadala je bio jedan od najlepših mečeva u poslednje dve godine. Njegov zagrljaj sa sinom Stefanom je bio prelep prizor - nastavio je Volandri.

Novak Đoković sa trofejom Vimldona nakon pobede nad Kevinom Andersonom Foto: AP/Tanjug

I sam Đoković je izjavio da je požurio sa povratkom na teren ove godine.

- Nisam bio spreman da se takmičim. Na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju nisam igrao baš najbolji tenis. Bilo mi je potrebno nekoliko meseci da povratim samopuzdanje i vratim se na staro. Udarao sam ogroman broj loptica na treningu ne bih li se osećao da mogu da igram na visokom nivou - izjavio je Đoković nakon osvajanja Vimbldona.

>>>Volim te, sine, najviše: Novak podigao trofej i video Stefana, a onda je usledio izliv emocija! (FOTO) (VIDEO)

- Bilo mi je potrebno mnogo turnira. Da budem iskren, nisam mogao da izaberem bolje mesto u svetu tenisa za povratak na veliku scenu. Vimbldon je oduvek bio poseban turnir za mene, kao i za većinu tenisera. Sanjao sam kako ga osvajam još kao sedmogodišnji dečak - nastavio je Đoković.

- Sećam se da sam pravio puno improvizovanih trofeja Vimbldona od različitih materijala, oduvek sam sanjao kako ću ga jednog dana podići - završio je jedan od najboljih tenisera svih vremena.

VIDEO: Porodica Hrvata navija za Đokovića! Pogledajte njihovu reakciju posle osvajanja Vimbldona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da da

    18. jul 2018 | 17:54

    A onda su modric i vatreni dosli i rekli ne smes ti si deo nas.

  • zvezda

    18. jul 2018 | 19:14

    ko si ti da vredjs naseg noleta..

  • Milan

    18. jul 2018 | 23:01

    Au, koliko neki nisu pri sebi. Pa pobogu ljudi, procitajte dobro sta je Novak tad izjavio, nemojte lupati gluposti. Decko je bar 3 puta veci Srbin od vas, garantujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA