≫ 

Kiša u dva navrata "presekla" Đokovića! (FOTO)

Nole nastavlja pohod ka tituli u Sinsinatiju posle 17 sati

  • 3

Duel osmone finala na ATP Turniru u Sinsinatiju između Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova drugi put je prekinut zbog kiše, pri rezultatu 1:1 u setovima i 2:1 za Novaka u trećem setu. 

Pre prekida, Srbin je uspeo da napravi brejk pa će nastavak meča koji je zakazan za petak dočekati sa izglednim šansama za prolaz dalje.

>>> Vest koja raduje Novaka Đokovića - menjaju se pravila u Dejvis kupu!

Maratonski duel dvojice tenisera prvo je trebalo da počne oko 21 sat, ali je zbog pljuska pomeren na 00.40. Kada se slična situacija ponovila, nastavak meča morao je da se odloži za petak.

Bugarin, koji brani titulu u Sinsinatiju osvojenu prošle godine, sjajno je ušao u meč pa je u prvom setu napravio dva brejka, a slično je započeo i drugi, kada je poveo sa 3:1. Ipak, Nole je još jednom pokazao kvalitet i osvojio 5 gemova u nizu i izjednačio na 1:1.

Posle drugog seta počela je kiša, koja je prvi put prekinula meč na oko sat vremena. Posle pauze, a pre novog pljuska, teniseri su stigli da odigraju tek tri gema, koje je Novak iskoristio za brejk.

 

Prema najavama, "balkanski derbi" najavljen je kao drugi koji će se igrati na Centralnom terenu, odmah posle Simone Halep i Ešli Barti, pa se očekuje da počne oko 18.30.

Srbin i Bugarin su se ove sezone sastali u drugom kolu turnira u Londonu. Tada je Novak slavio sa 2:0. U dosadašnjoj karijeri rivali su bili devet puta. Đoković ima osam pobeda, dok je Dimitrov jedinu pobedu ostvario u Madridu 2013. godine.

Da podsetimo, pored ovog duela, prekinuti su još mečevi Karen Hačanov - Marin Čilić (6:7, 6:3, 1:1) i Marton Fučovič - Sten Vavrinka (1:2), a za petak su odloženi dueli: Kevin Anderson - David Gofan, Leonardo Majer - Rodžer Federer i Nik Kirjos - Huan Martin del Potro.

 

VIDEO Novak dobio konkurenciju - Bobi Marjanović uzeo reket u ruke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Владо

    17. avgust 2018 | 07:39

    Идемо Ноле, до још једног трофеја!

  • Stiw

    17. avgust 2018 | 08:17

    IDEEEMOOOOO... BATA NOLE, ZNAS TI TO... MOZES... UBEDI NAS I VECERAS

  • CG

    17. avgust 2018 | 09:34

    Osvoj jos Sinsinati koji ti fali i jos nekih 7- 8 GS. Sve pretekni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA