≫ 

Gospodske reči Novaka Đokovića posle osvajanja Sinsinatija! (VIDEO)

Ni Federer mu nije ostao dužan

  • 10

Novak Đoković je napokon dočekao da osvoji masters u Sinsinatiju, jedini koji mu nedostaje.

I to u finalu protiv Rodžera Federera od kog je toliko puta gubio. Otu da i ne čudi što je Đoković svoje ''izlaganje'' na terenu započeo baš podsećanjen ta izgubljen afinala.

- Ovo je jedan poseban trenutak za mene. Prvi put stojim kao šampion. Ranije sam izgubio pet finala, većinu njih od ovog čoveka ovde. Rodžere, hvala ti što si mi dozvolio da osvojim jedan Sinsinati - rekao je Đoković i nastavio:

- Ti si sjajan šampion, jedan od najboljih u ovoj igri i zadovoljstvo je deliti teren s tobom. Hvala ti na čestitkama. Takođe, zahvaljujem se porodici i svima koji su bili sa mnom. Nedostajao mi je ovaj turnir u poslednjih nekoliko godina, ali je vredelo. Nadam se da ću ga odbraniti sledeće godine.

Momenat kada Federer prima utešni pehar Printskrin: Skysports

Ni Federer nije štedeo reči hvale upućene Đokoviću.

- Čestitke Novaku na istoriju, zaista je neverovatno šta si dostigao danas i šta si uradio u svojoj karijeri - rekao je Švajcarac:

- Bila je ovo divna nedelja, sjajno je što sam se vratio ovde, ali da ne dužim. Verovatno što pre čekate da čujete šampiona.

VIDEO Đoković ušao u istoriju i ima nešto što Federer nema:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA