≫ 

Novakov trener polu go legao na kola, vrckao guzom i slavio sa srpskom zastavom: Vajda kakvog nikada niste videli! (VIDEO)

Slovački stručnjak ume je i te kako da proslavi Noletove pobede

  • 15

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je pobedom nad Rodžerom Federerom u finalu Sinsinatija sakupio sve trofeje i došao do "Zlatnog mastersa", na veliku radost njegovih navijača.

Poznato je Marijan Vajda važi za osobu kojoj Novak veruje, koja ga pokreće i koja mu je, očigledno, neophodna kako bi ostvario stabilnost na terenu, ali i van njega. Sada je ponovo sa njim u timu, podiže atmosferu i uliva poverenje, što je činio i prethodnih godina.

>>> Kad je Novak izašao na balkon da pozdravi navijače, s leđa mu je prišao klinac: A onda je Đokovićev potez oduševio svet (VIDEO)

Baš zato, slično Noletu, i Vajda je tokom zajedničkih uspeha pokazao da ume da se zabavi pa je tako pobedu svog tenisera u Madridu, pre nekoliko godina, proslavio ležeći na kolima, bez majce, sa srpskom zastavom.

Pratila ga je pesma Đokovića i ostalih iz tima koji su podržali neobično đuskanje teniskog stručnjaka.

Izdanje Slovaka postalo je ponovo aktuelno posle velikog uspeha Đokovića, pa pogledajte kako je to Vajda slavio te 2011. godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA