≫ 

Kad sam dobio Federera, mogu i Đokovića: Australijanac samouveren pred duel sa Novakom!

Meč Ðokovića i Milmana na programu je u sredu,a pobednik će se plasirati u polufinale

  • 22

Australijanski teniser Džon Milman, nakon što je senzacionalno eliminisao Rodžera Federera, uveren je da i protiv Novaka Ðokovića može da napravi podvig i plasira se u četvrtfinale US Opena.

Trenutno 55. teniser sveta preokretom je slavio nad rekorderom po broju gren slem titula 3:6, 7:5, 7:6 (9:7), 7:6 (7:3) i izborio prvo četvrtfinale u karijeru na najznačajnijim turnirima.

- Da li mogu ponovo da iznenadim? Da, zašto ne bih? Da ne verujem u pobedu učinio bih sebi lošu stvar - rekao je Milman posle meča sa Federerom.

Milman i Ðoković su se do sada samo jednom sastajali i to u junu kada je srpski as bio ubedljiv 6:2, 6:1 u londonskom Kvinsu.

- Ðoković je neverovatan igrač, nalazi se u sjajnoj formi, kao i ja. Moraću da budem mnogo bolji u odnosu na prethodni naš duel - zaključio je on.

Tačno 10 puta igrali su do sada, sedam pobeda ostvario je Rafa Nadal. Kec je zato vredan kvote 1,25. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Nadal – Tim.

Dužna je Karolina Pliškova Sereni Vilijams, baš ju je ona izbacila u polufinalu US Opena iz 2016. Uprkos tome – i godinama – Serena je i dalje favorit sa kvotom 1,33 na keca. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Vilijams – Pliškova.

VIDEO: Kolarov prekinuo konferenciju posle pitanja o Stojkoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA