≫ 

Rafa, Nole ili Rodžer? Trener Golden Stejta hoće da Đoković igra u tandemu sa Stefom Karijem! (VIDEO)

Harizmatični trener prednost daje našem teniseru

  • 0

Trener košarkaša Golden Stejta, Stiv Ker, uživa u bravurama Novaka Đokovića na aktuelnom US Openu.

Tim povodom je kao gost turnira u Njujorku dao intervju za zvanični sajt ATP-a, u kom je imao spreman odgovor na pitanje - koga bi doveo u Golden Stejt iz najveće trojke?

>>>Nole, molim te, sav sam mokar... Rival preklinjao Đokovića za pauzu, a to je samo jedan od tri najluđa momenta meča! (VIDEO)

- Rodžer je Rodžer, svi vole da gledaju njega. Novak Đoković je meni omiljen. Volim njegovo kretanje na terenu. Jednostavno izgleda kao da pokriva sve od jedne do druge strane. Toliko je brz i agilan. Teško je ne voleti i Nadala. Jedinstven je sa spinom koji unosi u lopticu. Izgleda kao 'lajnbeker' na terenu zbog neverovatne fizičke moći na terenu. To su momci koje volim - kaže Ker koji je nekada voleo i Endija Rodika.

Dva puta su se sastajale i Sevastova još nije uzela set Sereni Vilijams. Otud kvota 1,20 na legendarnu Amerikanku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Vilijams – Sevastova.

Kevine, nemoj da soliraš, sledeću akciju igramo za Novaka Foto: Guliver/ Andy Lyons/Getty Images)

Onda je usledilo i konkretno pitanje - ko bi od najboljih tenisera bio dobar košarkaš za njegov tim?

- Uh, probao bih sa Novakom. Mislim da može da čuva bilo koga. Ima mnogo dobru kretnju nogu, sa jedne na drugu strani, verujem da može da čuva bilo koga. Bio bi dobar u kontrama. Voleo bih da ga vidim na košarkaškom terenu - zaključuje trener NBA šampiona.

Kevin Durant za Telegraf o Srbima u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA