≫ 

Osećam se sjajno, ne vidim granice! Đoković puca od optimizma posle novog Grend slem finala

Srbin smazao Nišikorija kao da je suši, u impresivnoj formi čeka Del Potra

  • 11

Veliki je as Novak Đoković, ponovo hara svetskim tenisom i razara rivale, kao u najboljim danima. Lagano je Nole preskočio i poslednju prepreku pred velikim finalom US Opena, Kei Nišikori bio je samo dobar sparing pred ono što ga čeka u borbi za treći trofej u Njujorku - opasni Huan Martin Del Potro.

>>> Idemoooooo: Novak deklasirao Nišikorija, za titulu na US Openu igra protiv Del Potra! (FOTO)

Novak ima dovoljno vremena za odmor, nije se previše istrošio protiv Japanca, pa će maksimalno spreman dočekati novi okršaj sa velikim rivalom.

- Ovo mi znači sve, trudim se da budem najbolji što mogu - rekao je Nole posle meča koji je završio u tri seta.

- Treniram naporno svaki dan i trudim se da dostignem određene visine koje sagledavam svaki put kada ispunim neki veliki cilj. Ne vidim granice. Nastavljam da idem napred i verujem da svi uživate u mojoj igri - pucao je od samopouzdanja srpski teniser.

Dobro se poznaju, igrali su već 18 puta, Đoković je dobio 14 mečeva, uključujući i poslednja tri. Otud i kvota 1,40 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković.

Posle osvajanja Vimbldona i Sinsinatija, svima je jasno da je Novak ponovo moćan, trenutno najjači na svetu.

- Ne znam kako je to vama izgledalo, ali je bilo sjajno, a tako se i osećam - rekao je naš najbolji teniser koji će u nedelju igrati za svoju 14. Grend slem titulu.

Ima li ko jači? Nole posle trijumfa nad Nišikorijem Foto: Tanjug/AP

Protiv Nišikorija je imao savršenu taktiku, sve što je isplanirao u delo je pretočio u svom polju.

- Veliki je naboj bio, igrali smo sa mnogo intenziteta, imao sam dobar plan, ali trebalo ga je sprovesti na terenu.

Debi Naomi Osake u grend slem finalu i to protiv svog idola. Serena Vilijams je veliki favorit sa kvotom 1,33 na keca. Pogledajte i druge MOZZART kvote za meč Vilijams – Osaka.

Statistika kaže da je Đoković osvojio 13 uzastopnih setova u Njujorku, što je podatak koji dovoljno govori o tome u kakvom je naletu naš šampion.

- Sve je bilo kako treba sa moje strane, ali i Nišikori je bio sjajan. Serve, reterni, udarci sa osnovne linije - bio je agresivan sve vreme - pohvalio je nole rivala kojeg je savladao 14. uzastopni put.

VIDEO: Ovako je Novak preko Federera ušao u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    8. septembar 2018 | 14:19

    Uzivajte dok imamo ovakvog tenisera covek prelazi granice i napreduje iz dana u dan kada novak napusti tenis ostali treba da se ugledaju na njega hvala ti za sve... Srecno sutra

  • Toma

    8. septembar 2018 | 13:20

    Bio si i ostao ponos Srbije,covek koji se jednom radja!!!Pokazujes i dokazujes da si planetarni,koji srcem,uvek pesnicom udarajuci u grudi,bitises na tron!!!Kada je najteze,vracas bozansku snagu da reketom pokazes intelekt koji krasi Srbiju!!Dokazaces i ovoga puta u New Yorku!!Srecno i dugovecno na mnogaja ljeta!!

  • Ivan

    8. septembar 2018 | 14:06

    Del Poteo je vise puta znao da iznenadi Noleta. Ne bih se ja opustao previse protiv njega jer je igrao set ipo u polufinalu i ima vise sati odmora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA