≫ 

Del Potro o finalu sa Đokovićem: Biće teško, on je favorit!

Argentinac ističe da Novak ima prednost uoči velikog finala US Opena

  • 6

Huan Martin Del Potro predao je ulogu favorita Novaku Đokoviću uoči finala US Opena, koje je na programu u nedelju od 22.00 u Njujorku (RTS 1 i Eurosport 1).

Treći teniser sveta smatra da je najbolji srpski teniser u odličnoj formi i da igra dobro nakon što je ove godine već osvojio Vimbldon, te da je bliži osvajanju novog Gren slem trofeja.

Ukoliko Novak slavi u Njujorku izjednačiće se sa svojim idolom Pitom Samprasom sa 14 Gren slem titula, a preteći će i Del Potra na 3. mestu na ATP listi.

Del Potru je svetski broj jedan Rafael Nadal zbog povrede predao polufinale pri vođstvu Argentinca 7:6 (7:3), 6:2, dok je Novak "preslišao" Keija Nišikorija sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:2).

- Biće to težak zadatak. Sigurno je da obojica jako želimo pobedu, Novak je već osvojio Vimbldon i igra jako dobro. On je favorit - zaključio je Del Potro.

Dobro se poznaju, igrali su već 18 puta, Đoković je dobio 14 mečeva, uključujući i poslednja tri. Otud i kvota 1,40 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Del Potro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepi

    9. septembar 2018 | 08:52

    Delpo je veliki covek,sportista vredan pohvale.Prvi put da mi je svejedno ko pobedi,iako sam SRBIN

  • Boske100

    9. septembar 2018 | 10:30

    Sretno Del Potro, SRETNO NOLE!!! Naravno da navijam za Noleta, nema dileme, IDEMOOOOOO!!!! Ali ako izgubi onda će mi biti barem drago da je izgubio od Del Potra. Nekako mi je on jedini drag poslije našeg SUPERMAN-A.

  • realno

    9. septembar 2018 | 12:15

    S'kim god igra Delpo uvek navijam za njega pa igrao on protiv Tipse, Viktora ili nekog trećeg...Ali sada Nole igra da ispiše istoriju...Ajmo Nole...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA