≫ 

Federer zezao Đokovića pred njihov dubl na Lejver Kupu: Čini mi se da se muči sa riternom!

Dobra atmosfera vlada među teniserima na ovom egzibicionom meču

  • 4

U Čikagu se u naredna tri dana igra Lejver Kup novo takmičenje koje je ustanovljeno prošle godine, a ono što je najzanimljivije je da će po prvi put na istoj strani mreže i u istom timu biti Novak Đoković i Rodžer Federer.

Turnir će se održati od 21. do 23. septembra i predstavlja takmičenje između timova Evrope i ostatka sveta, a lokacija je Junajted centar u Čikagu. Telegraf će imati specijalnog izveštača sa ovog događaja, pa ćete u naredna tri dana moći da vidite šta se sve dešavalo u Čikagu.

U timu Evrope su Rodžer Federer, Novak Đoković, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, David Gofan i Kajl Edmund, dok su predstavnici sveta Huan Martin del Potro, Kevin Anderson, Džon Izner, Dijego Švarcman, Džek Sok i Nik Kirjos, preostalo je još da se izvrši žrebanje za mečeve.

Drži fokus na loptici i sve će biti u redu: Federer i Đoković Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images for The Laver Cup

Priča se da bi Novak i Rodžer mogli da igraju dubl protiv ekipe iz ostatka Sveta, a Federer je dao šaljivu izjavu i malo pecnuo Đokovića

- Imati Novaka u timu, sada kada je u pravom momentumu posle osvajanja US opena je ključ pobede, ali u dublu će mu biti potrebna pomoć pošto se mnogo muči sa riternom u poslednje vreme - našalio se Federer.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    20. septembar 2018 | 19:54

    Malo šale nije loše. Srećnooooooooooo! Novače.

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    20. septembar 2018 | 17:47

    Federerererererer se malo zezezezezeze...! ;-) ;-)

  • CVETIC

    20. septembar 2018 | 17:04

    MA ON JE DNO DNA. NIVAK JE ZA NJEGA KRALJ BAREM PO MANIRIMA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA