≫ 

Jelena slavila uz Mirku, Rodžer čekao da Nole završi sa autogramima: Đoković podigao još jedan pehar u Čikagu! (FOTO) (VIDEO)

Dugo se slavila nova titula

  • 4

Teniska selekcija Evrope pobedila je tim Sveta u drugom izdanju Lejver kupa u Čikagu, pošto je Aleksandar Zverev doneo ključni poen.

Šampionski tim Foto: Tanjug/AP

Peti igrač sveta je pobedio Kevina Andersona sa 6:7, 7:5, 10:7 i anulirao poraz Novaka Đokovića od istog igrača, što je donelo nedostižnih 13:8.

Prethodno je Rodžer Federer pobedio Džona Iznera, a potom se još jednom uživeo u ulogu trenera, što se videlo u meču Zvereva koji ga je dugo slušao u finišu drugog seta, kada je jurio preokret.

Trijumfom Nemca je otkazan duel između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa, a Nole nije imao sreće da doprinese trofeju, izgubio je u dublu sa Federeom, potom u singlu protiv Andersona.

- Siguran sam da je bezvezno kada se izgubi. Želim da odam priznanje timu sveta za trud u ova tri dana. Bilo mi je zadovoljstvo da delim teren sa vama - rekao je Đoković, koji je potom dugo ostao na terenu da deli autograme uz fotografisanje sa fanovima, dok su ga članovi ekipe čekali.

Titulu su još osvojili David Gofan, Grigor Dimitrvo, Kajl Edmund i Žeremi Šardi, a na kraju je zabeleženo i druženje Mirke Federer i Jelene Đoković.

VIDEO - Novak Đoković "upucao" Federera u leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    24. septembar 2018 | 10:17

    Koliko mi je drago kad vidim Federera i Noleta zajedno ne znam zasto....Rodzer je covek koji igra najlepsi tenis a Djokovic je legenda koja se jednom radja

  • RSK

    24. septembar 2018 | 09:11

    A za reprezentaciju su umorni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA