≫ 

Hrvat u finalu Šangaja, ništa od duela Đoković - Federer: Borna Ćorić pokazao klasu protiv Švajcarca!

Savršeno je funkcionisao Zagrepčanin protiv Švajcarca, pobedio ga drugi put u karijeri

  • 16

Velika pobeda Borne Ćorića u polufufinalu Mastersa u Šangaju - pobeda nad Rodžerom Federerom!

>>> Novak ekspres do finala! Moćni Đoković preslišao Zvereva, deluje nepobedivo!

Hrvat je odigrao sjajan meč, Švajcarac je neuobičajeno mnogo grešio i kao rezultat toga stigao je trijumf rođenog Zagrepčanina u dva seta - 6:4, 6:4!

U finalu Hrvata čeka super raspoloženi Novak Đoković koji je ranije deklasirao Sašu Zvereva 6:2 i 6:1, potvrdio klasu i bez dileme u nedelju slovi za velikog favorita.

Sa Ćorićem je Nole dosad igrao dva puta, oba meča je pobedio, psolednji put sastali su se u Monte Karlu ove godine (7:6, 7:5), pre toga 206. u Madridu - ponovo je Srbin dobio meč bez izgubljenog seta.

Drugom najboljem hrvatskom teniseru bio je ovo drugi trijumf protiv Federera u četiri njihova dosadašnja duela, ali ovaj će posebno pamtiti jer ga je odveo u prvo Masters finale.

Ključni za pobedu Ćorića protiv najtrofejnijeg Grend Slem igrača bili su "brejkovi" u prvom gemu prvog i u prvom gemu drugog seta - jedini na meču!

Bilo je to dovoljno da Hrvat dobije meč, uspeo je perfektnom igrom da odbije nalete Švajcarca i dođe do istorijskog trijumfa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA