Đoković rastužio srpsku dijasporu: Ništa od nastupa u Beču, razlog za to je više nego dobar!

Nema prečice do 1. mesta

  • 1

Novak Đoković je odavno odlučio da brižno bira turnire na kojima će nastupati kako bi produžio karijeru i došao do što više važnih pehara, pa se odustalo od nastupa u Beču.

Đoković je razmatrao dolazak na Vijena Open kako bi se domogao što pre 1. mesta ATP liste, ali će ipak zaobići ovu prečicu.

- Nakon što je Novak osvojio Masters u Šangaju, bilo je jasno da mu nisu neophodni poeni iz Beča da bi na kraju sezone postao broj jedan. Ipak smo pokušali sve što je bilo moguće da ga dovedemo -  priznao je direktor turnira Hervig Štraka.

Ova vest je sigurno razočarala i našu dijasporu, veoma brojnu u Austriji, koja bi sigurno iskoristila priliku da podrži našu najveću sportsku zvezdu.

Šangaj je pokoren Foto: AP/Tanjug

Đoković je trenutno drugi na ATP listi sa samo 215 bodova manje od Rafaela Nadala,  a opciju za nove bodove ima i u Bazelu od 22. do 28. oktobra.

U zvaničnom rasporedu potvrđeno je samo da će nastupiti na Mastersu u Parizu od 29. oktobra, odnosno na završnom mastersu u Londonu od 11. do 18. novembra.

VIDEO - Đoković za Telegraf o Federeru, Samprasu i dolasku na Zvezdin meč sa sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo

    17. oktobar 2018 | 19:45

    sta reci osim svaka cast pozitivnoj harizmaticnoj i neverovatnoj licnosti. samo nemoj da se razocaravas kada karijera pocne da se gasi i to je normalno. bravo Djole ti si Nikola Tesla Sporta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA