Novak Đoković nije siguran da će igrati u Dejvis kupu!

Nije siguran za Dejvis kup, ali će sigurno nastupati na ATP kupu

  • 7

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da NIJE SIGURAN da će igrati za reprezentaciju Srbije na Završnom turniru Dejvis kupa u Madridu u novembru.

-Nisam siguran da ću igrati Završni turnir Dejvis kupa za reprezentaciju. O selekciji Srbije uvek razmišljam, a kao što znate ATP, organizacija kojoj pripadamo kao profesionalni teniseri, pokrenula je ATP kup, koji će biti održan početkom sledeće sezone i tu ću nastupiti sigurno, zajedno sa kolegama iz reprezentacije, rekao je Ðoković novinarima u Beogradu.

Posle 120 godina Dejvis kup je doživeo rekonstrukciju, pa će se od 18. do 24. novembra u prestonici Španije boriti 18 reprezentacija za "salataru", a Srbija je u grupi sa Francuskom i Japanom.

Reprezentacija uvek može da računa na Novaka, ali ne za ovaj Dejvis Kup Foto: TSS

I would bet that Novak will surpass Federer: Djokovic's former coach brutally honest!

Iako je lobirao za promene u Dejvis kupu, Ðoković se ne slaže sa načinom na koji je on reformisan, a koji je preuzela kompanija fudbalera Barselone Ðerara Pikea.

-Dejvis kup ima dugu tradiciju, ali je odlučeno da bude promenjen na način na koji nekim igračima to ne odgovara i mislim da ne olakšava ionako tešku sezonu kroz koju prolazimo. Zato nisam siguran da li ću nastupiti na finalnom turniru, ali se vidimo na ATP kupu, zaključio je Novak.

VIDEO: Novak Đoković o Šabanu: Legenda muzičke scene, za mene ikona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3OPAH

    22. februar 2019 | 18:08

    Novak za nas si teniski kralj

  • Tiši

    22. februar 2019 | 18:31

    I ne treba.

  • DARKO 100%

    22. februar 2019 | 18:12

    Vidite da je rodjen za predsednika ,ruka onako podignuta je odlika velikih drzavnika ,onako je Putin pozdravljao,Tramp,i mnogi drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA