≫ 

Kecmanović protiv Raonića za polufinale Mastersa: Kanađanin preslišao Štrufa za okršaj sa Srbinom

Miomir će morati dobrano da se pomuči da bi prošao među četiri najbolja na turniru

  • 0

Kanadski teniser Miloš Raonić plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Indijan Velsu pobedom nad Nemcem Jan Lenardom Štrufom 2-0 u setovima, 6:4, 6:3.

Miloš će u narednom kolu turnira igrati protiv srpskog predstavnika Miomira Kecmanovića kome je Japanac Jošihito Nišioka predao meč zbog problema sa leđima.

Raonić Nemcu nije dao mnogo šansi posle sedmog gema prvog seta. Štruf nije iskoristio tri brejk lopte pri rezultatu 3:3 i onda je to Kanađanin kaznio u poslednjem, desetom gemu prvog seta.

Pogađao je linije kada je trebalo, a za razliku od Nemca, iskoristio je jedinu šansu koja mu se ukazala i osvojio je set. U drugom je brzo uzeo servis protivniku iz drugog pokušaja i poveo 3:0.

U narednom gemu je propustio šansu da reši meč brže jer je imao dve brejk šanse i obe je prokockao iako nije igrao loše. Raonić je bio sigurniji u svojim servis gemovima do kraja i dominantno je poslednji gem osvojio bez izgubljenog poena.

On i devetnaestogodišnji Kecmanović su se do sada sastajali samo jednom i to u Brizbejnu ove godine kada je Raonić dobio u dva seta 6:3, 7:6 (2).

VIDEO - Filip Krajinović posle ispadanja sa Australijan opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA