≫ 

(VIDEO) ITS OBELEŽIO DAN ŠKOLE: Uručene diplome najboljim studentima i diplomcima (FOTO)

Na današnjoj svečanosti je dodeljeno više od 30 diploma studentima koji su završili ITS, a pored toga dodeljene su i nagrade najboljim studentima ove visokoškolske ustanove u oblasti informacionih tehnologija

  • 0

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS je danas u prostorijama kompanije Comtrade proslavila Dan škole. Na svečanosti upriličenoj tim povodom dodeljene su diplome studentima koji su završili studije u proteklih godinu dana, kao i nagrade najboljim studentima svih godina.

Visoka škola za informacione tehnologije ITS preuzela AKADEMIJU LEPIH UMETNOSTI!

Proslavu dana škole ITS-a su, između ostalih, uveličale kompanije koje zapošljavaju studente ove visokoškolske ustanove, kao što su Delhaize, Vikimedija, Unisol Group, Innotech Global, Cycle, Manpower, Trizma i druge sa kojima Centar za razvoj karijere ITS-a uspešno sarađuje prilikom pronalaženja posla i organizovanja prakse za svoje studente.

Prisutnima se pre svih obratio direktor Visoke škole za informacione tehnologije ITS, dr Bojan Ristić.

- Vi, naši studenti, ste zaokružili jedan proces obrazovanja i nastavljate dalje. To je momenat kada smo mi ponosni što smo uspeli da vam, zajedno sa vama, pružimo dovoljno znanja i našeg iskustva kako biste postali stručni u svojoj oblasti. U ime ITS-a čestitam vam na tome i želim vam uspeh u profesionalnoj karijeri i u ličnom životu - zaključio je dr Bojan Ristić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

S obzirom na to da je ITS nastao u saradnji IT kompanije Comtrade i kompanije Link Group, prisutnima se obratio i Srećko Miodragović, savetnik predsednika kompanije Comtrade.

- Čast nam je da smo sa kolegama koje su uspešno završile ITS imali prilike i da se družimo i da razmenjujemo iskustva. Nadam se da smo im kao kompanija bili od pomoći u sticanju znanja koje će im biti neophodno u daljoj karijeri. Izabrali ste oblast koja će vas naterati da postanete večiti studenti. Ako želite da ostanete u vrhu, moraćete non-stop da nadograđujete svoja znanja - istakao je Srećko Miodragović, dodajući da su svršeni studenti ITS-a u većoj prednosti i od Marka Zakerberga i od Bila Gejtsa, s obzirom na to da su oni prekinuli školovanje već u drugoj godini.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na današnjoj svečanosti je dodeljeno više od 30 diploma studentima koji su završili ITS, a dodeljene su i zlatne medalje studentima čija je prosečna ocena bila veća od devet, kojih u ovoj generaciji ima šest.

Studenti svih godina koji su ostvarili najbolje rezultate u godini za nama dobili su i prigodne poklone, a kriterijumi za dodelu nagrada bili su broj položenih ispita i prosek nakon januarskog ispitnog roka. Takođe, ove godine uručena su i priznanja studentima koji su se zalaganjem i radom posebno istakli u sekcijama i vannastavnim aktivnostima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dan škole i pet godina uspešnog rada obeležila je i Srednja škola za informacione tehnologije ITHS.

ITHS danas ima blizu 300 učenika, a ove godine već preko 100 prijavljenih za upis u I razred, čime još jednom potvrđuje status najveće privatne IT škole u Srbiji.  Škola konstantno unapređuje svoj rad, uvodi niz inovacija u nastavu, a od ove godine verifikovan je novi obrazovni profil, Adminstrator računarskih mreža. Više informacija o ovoj školi možete saznati na www.iths.edu.rs.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS je prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji. Pored kvaliteta, vrhunskih uslova studiranja, najsavremenije opreme i visoko stručnog kadra, oni osposobljavaju studente za najtraženija zanimanja današnjice, kroz praktičan rad u struci još u toku studiranja. ITS se može pohvaliti i time što 93,15 odsto studenata radi u struci ili je nastavilo školovanje u inostranstvu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na ITS-u postoje četiri studijska programa: organizacione nauke (OPS), elektronsko poslovanje, informacione tehnologije i računarska multimedija. Više informacija o ITS-u možete saznati klikom na ovaj link.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA