Nova HRVATSKA Vlada, stari problemi SRBA: Ima li rešenja? (VIDEO)

Da li će nova hrvatska Vlada imati više sluha za probleme Srba, ali i kakav je položaj naših sunarodnika u regionu, ovog jutra razgovaramo sa Miodragom Lintom, predsednikom Saveza Srba iz regiona i potpredsednikom skupštinskog Odbora za dijasporu

  • 4

(UŽIVO) Iza kulisa srpsko-albanskog biznis foruma: Da li će ekonomija pobediti političke razlike?

 

Otvaranje novih radnih mesta mora biti cilj svakog premijera - Goran Svilanović o stanju ekonomije na Balkanu (VIDEO)

 

Kakva su očekivanja od nove Vlade u Zagrebu, kada je u pitanju položaj Srba i da li je izbor Andreja Plenkovića prilika za bolje odnose sa Beogradom? Bosna i Hercegovina posle lokalnih izbora - da li će doći do smirivanja nacionalnih tenzija i kakav je generalno položaj Srba u regionu, samo se neka od pitanja za Miodraga Lintu, predsednika Saveza Srba iz regiona i potpredsednika skupštinskog Odbora za dijasporu. Uživo na Telegrafu!

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    24. oktobar 2016 | 16:45

    Sramota i uvek jedno te isto a svi smo od krvi i mesa?!od srednjeg sina devojka Hrvatica zivi sa mojim sinom vole se i slazu a nama je kao cerka?!TI BEDNI PLACENI SOVINISTI POLITICARI NIKAD DA SE TRGNU I SVATE DEMOKRATSKI ZIVOT BEZ OBZIRA NA VERU ?!

  • Warhammer

    24. oktobar 2016 | 18:07

    Pa kako su poceli,mislim da ce naci "konacno resenje"za srbe.ko ono to bese probao?

  • Љиљана

    7. novembar 2016 | 10:04

    Све су оне добре док се не удају, а после терају по свом. А још кад деца дођу? Не питај. Жива била и видела. Мало је таквих које ће хтети да славе Славе, Божић и остало. Моја снаја је странкиња, друге вероисповести, удала се у православној цркви, децу крстила како доликује и дала наша имена. Поштује нас и добра је жена мом сину и мајка моје унучади, а и ми је поштујемо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA