RADOVAN ISPROZIVAO EVROPU! Ovako je Karadžić reagovao nakon izricanja presude

Ne mogu da verujem kakva je presuda doneta. Zar Evropa posle svega što se desilo u Parizu i Briselu ne shvata sa čim i sa kim smo se mi devedesetih borili?!

Radovan Karadžić bio je iznenađen donetom presudom kojom je osuđen za zločinjene počinjene u Bosni i Hercegovini jer se ona bazira  kako je rekao svom advokatu  na spekulacijama, a ne na činjenicama.

NIJE GOTOVO? Pravni savetnik Radovana Karadžića najavio žalbu na presudu!

REAKCIJE NA PRESUDU RADOVANU KARADŽIĆU: Zvanični Zagreb pozdravio presudu, u BiH podeljene reakcije

- Ni Evropska unija, ni ovaj sud, ni međunarodna zajednica, i posle svega što se desilo u Parizu i Briselu ne shvataju sa čim i sa kim su bili suočeni bosanski Srbi devedesetih. Ovo je katastrofalno i ne mogu da verujem kakva je presuda doneta. Bazira se na improvizaciji, pretpostavkama, spekulacijama, indikacijama, a ne na činjenicama- ovo je prva reakcija Radovana Karadžića, koju je neposredno posle izricanja presude u Hagu, kojom je osuđen na 40 godina zatvora, podelio sa svojim advokatom Goranom Petronijevićem, prenose "Večernje novosti".

SREBRENICA MU PRESUDILA?! Evo za koje ZLOČINE je ZAISTA osuđen Radovan Karadžić na 40 GODINA ROBIJE

(VIDEO) OVO MOGU SAMO SRBI! Pogledajte kako su drugari Radovana Karadžića odgovorili HAGU na presudu (FOTO)

Ratni lider bosanskih Srba proglašen je krivim za deset od 11 tačaka optužnice u presudi koja je napisana na oko 2.000 strana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo CG

    25. mart 2016 | 10:56

    E moj Rašo to ti je hvala što si se borio za Srpstvo. Ko te izda nego Srbi. Sramota. I ko bi sjutra branio Srpski narod kad zna da bi se našao pred nekim novim tribunalom ?!

  • Momo

    25. mart 2016 | 11:14

    Znaju to oni dobro ali im odgovara ovakvo stanje,uvjek mogu nekoga okriviti i bombardovati! ŽIVIO RADOVAN KARADŽIĆ! ŽIVJELA REPUBLIKA SRPSKA!

  • Morena

    25. mart 2016 | 11:13

    PLATICETE VI OD ISTIH MUSLIMANA KOJE BRANITE( Kako od ovih na Kosovu, tako od onih u Sarajevu i od Isisa..), samo polako!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA