HOROR U ISTRI: Ronioci traže delove tela devojčice koju je ubila jahta!

Devojčica je preminula usled zadobijenih teških i smrtonosnih povreda i amputacija delova tela. Istraga je usmerena prema motornoj jahti naziva Con Tici 1 italijanske zastave

  • 14

U stravičnoj pomorskoj nesreći koja se dogodila jutros oko 11.10 sati na predelu južnog Fažanskog kanala nastradala je Nemica (16) J.K. Ona je u tom delu  ronila kada je na nju naletela 13,6 -metarska motorna jahta pod italijanskom zastavom.

Kako ističu u Ministarstvu pomorstva, na obali Puntižela zatekli su telo mrtve ženske osobe u ronilačkom odelu. Očevici su opisali šta se je dogodilo, tako da je ubrzo utvrđeno da se radi o J.K, piše jutarnji.hr.

Devojčica je preminula usled zadobijenih teških i smrtonosnih povreda i amputacija delova tela. Istraga je usmerena prema motornoj jahti naziva Con Tici 1,italijanske zastave. Jahta se zatekla u neposrednoj blizini pozicije nesreće koje su zaposleni u  Lučkoj kapetaniji Pula osigurali od prilaza drugih jahti i osoba do kraja istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasapin

    20. avgust 2014 | 18:03

    Ako je ronila bez bove koja osigurava mesto gde je ronioc sama je kriva.ja sam bio ronioc i to nam je bila obaveza bas zbog camaca i jahti je bez toga vozac jahte ne moze da zna da se tu nalazi ronioc.najcesce ginu ronioci koji izlaze na povrsinu iz bilo kog razloga .ako se primeti bova camac mora da se udalji najmanje 30metara od gde se ona nalazi.

  • Vlada

    20. avgust 2014 | 17:55

    Po ovome sto citam ta devojcica je kriva. Odakle neko da zna sta se nalazi ispod jahte

  • Pedja

    20. avgust 2014 | 17:53

    Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA