SNS obeležila stranačku slavu (FOTO)

Domaćin slave, potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, rekao je da ta stranka danas obeležava slavu u očekivanju da će svaka naredna godina biti bolja za građane Srbije

  • 2

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas stranačku slavu Sveta Petka. Lider SNS Aleksandar Vučić čestitao je iz Abu Dabija slavu preko Tvitera.

Domaćin slave, potpredsednik SNS Nebojša Stefanović, rekao je da ta stranka danas obeležava slavu u očekivanju da će svaka naredna godina biti bolja za građane Srbije.

Potpredsednik SNS je rekao da je lider te stranke Aleksandar Vučić odsutan jer predvodi privrednu delegaciju Srbije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali je ponovio njegove reči da su ljudi u SNS "dužni da državni interes stave ispred stranačkog, da moć ne sme da ih opije, i da Srbijom mora pošteno da se upravlja".

Među prisutnima na slavi bili su potpredsednici SNS Zorana Mihajlović, Goran Knežević, Igor Mirović, Bratislav Gašić, predsednik Izvršnog odbora stranke Radomir Nikolić i ministar bez portfelja zadužen za Kosovo Aleksandar Vulin.

Slavi je prisustvovao i funkciner SNS Vladimir Cvijan, koji je nedavno na društvenim mrežama javno kritikovao rad stranke, ali nije bilo nikog od koalicionih partnera naprednjaka iz Socijalističke partije Srbije (SPS).

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava M.

    27. oktobar 2013 | 16:04

    Зашто нико није био из СПС-а? Они баш воле да иду по славама и да се друже са пристојним светом.

  • Olgica

    27. oktobar 2013 | 18:32

    Sretna krsna slava,slavili je puno godina,u zdravlju i veselju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA