ĐOKOVIĆ: Oduševljen sam Federerovom igrom!

- On je ipak Rodžer Federer, osvojio je 17 Grend slem titula i svi znamo koliko je uspešna njegova karijera - rekao je Ðoković

  • 0

Drugi teniser sveta Novak Đoković rekao je, uoči polufinala mastersa u Parizu, da njegov protivnik Rodžer Federer nikako ne može da se potceni, bez obzira na to koliko je lošu sezonu imao iza sebe.

- Rodžer doživljava verovatno najgoru sezonu u poslednjih 10 godina, ali on je i dalje igrač koji može da pobedi na svakom turniru, jer on je ipak Rodžer Federer. Osvojio je 17 grend slem titula i svi znamo koliko je uspešna njegova karijera - rekao je Ðoković.

Popularni Nole je izjavio da je gledao partije Švajcarca u prethodnom periodu i da je oduševljen njegovom trenutnom formom.

- Gledao sam njegove mečeve u Bazelu prošle nedelje i ovde u Parizu. Mislim da igra zaista dobro.

Ðoković je u polufinale poslednjeg ovosezonskog mastersa stigao, savladavši Stanislava Vavrinkui rekao da je zadovoljan kako je odigrao taj meč.

- Veoma sam zadovoljan jakim intenzitetom od samog početka, trudio sam se da budem što agresivniji. Ako izuzmemo servis, koji je varirao, mislim da sam odigrao odličan meč - zaključio je srpski teniser.

Federer je svoj 30. duel sa Đokovićem zaslužio pobedom nad Huanom Martinom del Potrom, a polufinalni okršaj na programu je u subotu od 14:30 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA