DAN ZALJUBLJENIH: IDEA akcije za one koji uživaju u ljubavi

Fenomenalna sniženja očekuju potrošače u svim Idea objektima. Drugu godinu za redom, IDEA je pokrenula i nagradni foto - konkurs za najkreativniju fotografiju zaljubljenog para

  • 0

Povodom predstojećeg Dana zaljubljenih, kompanija Idea pripremila je brojna iznenađenja za sve koji obeležavaju dan kada se slavi ljubav. Fenomenalna sniženja očekuju potrošače u svim Idea objektima, i to za 25 odsto snižene cene setova kozmetike i cveća, kao i 20 odsto popusta na vina i bombonjere.

"Happy day" akcija traje do petka, 14. februara 2014. godine.

Takođe, već drugu godinu za redom, IDEA je pokrenula nagradni foto - konkurs za najkreativniju fotografiju zaljubljenog para. U periodu od 3. do 13. februara 2014. godine, svi zaljubljeni ljubitelji fotografije svoje radove mogu poslati na mail adresu danzaljubljenih@idea.rs, a najkreativnije očekuju vredne nagrade.

Najoriginalnije fotografije će biti objavljene u petak, 14. februara na sajtu kompanije www.idea.rs, kada će biti proglašeni i pobednici koji će moći da na dan kad se slavi ljubav, na najlepši način da obraduju svoju voljenu osobu ili simpatiju.

Više informacija o Hapy day akciji i foto konkursu nalazi se na www.idea.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA