Evo šta je rekla majka devojke koja je u nagradnoj igri dobila, pa izgubila stan!

Bjelan Ranković je zatražila i pomoć advokata kako bi se uverila da njena prijava za nagradnu igru nije bila regularna

  • 40

- Nije mi bio toliko važan stan, koliko činjenica da je moja ćerka izvučena među više od četiri miliona koverti - rekla je danas Jelena Bjelan Ranković, čija je ćerka u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" izvučena kao dobitnica stana, ali ga, zbog nepravilnosti, neće dobiti.

U samo pola minuta prošli su put od raja do pakla: Izvučeni su kao dobitnici stana, ali je sreća kratko trajala

IMENA SVIH DOBITNIKA NA JEDNOM MESTU: Oni su izvučeni u prvom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Bjelan Ranković je u pratnji advokata posetila Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kako bi se uverila da njena prijava za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" nije bila regularna.

Njena ćerka je, naime, izvučena pre dva dana, pored ostalih dobitnika, u nagradnoj igri sa fiskalnim računima.

U međuvremenu je utvrđeno da njena "prijava" nije regularna - ćerka na čije ime je koverta bila adresirana nije punoletna, što je jedna od propozicija, a jedan od deset računa koje je poslala nije bio fiskalni.

Printskrin: RTS 1 Printskrin: RTS 1

Bjelan kaže da nije gledala izvlačenje, već da su joj za dobitak javili rodbina i koleginice vaspitačice i tata koji se u tom trenutku nalazio u bolnici.

- Mi smo srećna porodica i bez stana, nismo razočarani i nastavljamo da igramo. Već imamo spremne nove račune za slanje - rekla je Bjelan.

Dodaje da je ipak velika sreća to što su poslali samo dve koverte i što je jedna od te dve bila dobitna, ali da će sada pažljivije pratiti uputstva i proveravati račune.

Komisija koja je pregledala račune poručila je svim učesnicima da pažljivo pročitaju pravila nagradne igre pre slanja računa i da se za sve nedoumice obrate ministarstvu putem mejla ili telefona.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" predstavlja jednu od 68 mera Nacionalnog programa za borbu protiv sive ekonomije, jer je Vlada Srbije 2017. godinu proglasila godinom borbe protiv sive ekonomije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    13. mart 2017 | 17:42

    Kako komisija u tom trenutku zna da je dete maloletno,kada na koverti pise sam ime,prezime i adresa i br tel.

  • Nurka

    13. mart 2017 | 17:21

    Nikad vise ni jedan racun necu uzet ,toje dete ima roditelje ,da uzmu detetu stan,.e vucicu tise mucis da bude dobro svima al te ne slusaju.

  • MašFil

    13. mart 2017 | 19:44

    VEOMA glupo i bezobrazno što odbijaju koverte na kojima su roditelji pisali imena svoje dece. Verujem da su to mnogi roditelji i radili. Supruga i ja smo isto stavili imena naše dece. Nigde u novinama ni na TV-u to nije napomenuto, barem ja nisam video ni pročitao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA