SIPA: Poziv za pomoć u identifikaciji napadača na Vučića

Sve korisne informacije građani mogu da dostave lično u prostorijama SIPA-e, ili najbližoj policijskoj stanici, kao i putem besplatne anonimne telefonske linije "Krimolovci"

  • 81

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) pozvala je građane da pružanjem korisnih informacija, ili otkrivanjem identiteta osoba sa fotografija, pomognu pri njihovoj identifikaciji, koje se mogu dovesti u vezu sa napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji se dogodio 11. jula 2015. godine u Potočarima.

 

Završen hitan sastanak s Mogerinijevom! Vučić: Srbija ima samo jedan uslov

 

Sve korisne informacije građani mogu da dostave lično u prostorijama SIPA-e, ili najbližoj policijskoj stanici, kao i putem besplatne anonimne telefonske linije "Krimolovci" na broj 080/020-505 i elektronskog obrasca za prijavu krivičnog dela na web stranici SIPA (sipa.gov.ba/bs/kontakt), navodi se u saopštenju te agencije koje je juče objavljeno na sajtu.

 

Iz SIPA-e apeluju na građane da ne zloupotrebe pomenuti broj ružanjem netačnih i neproverenih informacija, dodaje se u tekstu.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patrik

    19. januar 2017 | 14:01

    Pa mislim da bi bio red da se već jednom to reši, i da se krivci pronađu.

  • Kosta

    19. januar 2017 | 11:53

    Ovaj slucaj mora da se resi, i da se sazna ko je napadac!

  • css

    19. januar 2017 | 11:08

    Istraga da se sprovede do kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA