≫ 

Na dve obične fotografije pokazala je koliko svetlo utiče na vaš celulit (FOTO)

Na jednoj izgleda kao zmaj, a druga joj je upropastila dan

  • 0

Nema ničeg boljeg nego kada telo dovedete do krajnjih granica i vratite se jači nego ikada. Ovo najbolje zna Doroti Bil, tridesetčetvorogodišnja majka troje dece.

Dečko ju je odbio jer je bila debela, a danas je moli da budu zajedno jer se prepolovila i izgleda prelepo (FOTO)

Vaša majka vam verovatno nije rekla ništa od ovih stvari, a kad ih čujete - poželećete da je ODMAH zagrlite

Iako Doroti ima svaki razlog da se oseća ponosno jer je uspela da u svom životu istrči 32 maratona, ova potpuno nemontirana fotografija mogla bi da poljulja njeno samopouzdanje.

Na levoj strani se nalazi kombinacija Dorotinih pokreta, a način na koji svetlo pada sakriva mišiće i otkriva celulit - nešto što je potpuno normalno. Ipak, na desnoj strani slike doroti izgleda mnogo mišićavije, a razlog  za to jeste način na koji svetlo pada.

A post shared by Dorothy Beal | #irunthisbody (@mileposts) on

Kako bi ohrabrila druge žene i pokazala im da uopšte ne bi trebalo da obraćaju pažnju na fotografije koje ne laskaju njihovom izgledu, Doroti je odlučila da javno objavi ovu fotografiju i obrati im se:

"Ovo je samo jedan momenat i ja sam dozvolila da mi ukrade radost. Većinu vremena dok trčimo ne izgledamo prelepo, ali to uopšte nije razlog zašto trčimo. Trčimo da osetimo, a taj osećaj se vidi na desnoj strani - srećna sam. Ne dozvolite da vam nebitna fotografija ukrade taj osećaj", napisala je ona ispod slike.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA