KAKO JE GLASALA GEJ SRBIJA? Šapić najbolji frajer srpske politike!

3.140 posetilaca GayEcho učestvovalo je u anketi ovog portala o tome ko od srpskih političara najbolje izgleda, a pobedu je odneo Aleksandar Šapić sa 27 odsto osvojenih glasova

  • 8

Najbolji frajer u srpskoj politici je funkcioner Demokratske stranke Aleksandar Šapić koji je, sa dvostruko većim brojem glasova, na drugom mestu ostavio Sinišu Malog sa liste Srpske napredne stranke i funkcionera Socijalističke partije Srbije Branka Ružića.

 

Kako se navodi u saopštenju Gej-lezbijskog info-centra, 3.140 posetilaca GayEcho učestvovalo je u anketi ovog portala o tome ko od srpskih političara najbolje izgleda.

 

Šapić je, tako, osvojio 27 odsto glasova, dok za njim slede Mali sa 12 odsto i Ružić sa 11 odsto.

 

Iznad "cenzusa" od pet odsto našli su se još Miroslav Ilić iz Treće Srbije, koji je osvojio devet odsto glasova, Boško Obradović iz Dveri sa sedam odsto, Nikola Nikodijević iz SPS sa sedam odsto i Vladimir Gogić iz Nove partije sa šest odsto.

 

 

Funkcioneri Lige socijaldemokrata Vojvodine i Saveza vojvođanskih Mađara Bojan Kostreš i Balint Pastor za dlaku su prešli "cenzus" sa pet odsto glasova.

 

Fizička lepota bila je, kako se ističe, jedini kriterijum u anketi.

 

Prema oceni posetilaca GayEcho portala ispod crte su ostali predsednik Skupštine Srbije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović (tri odsto), Miroslav Aleksić iz URS (tri odsto), dok su po dva odsto glasova osvojili funkcioneri Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović i Aleksandar Popović, kao i Nemanja Šarović iz SRS.

 

Gej-lezbijski info-centar čestitao je Šapiću na osvojenoj tituli i poželeo mu da uspešno vlada na tronu najboljeg frajera u srpskoj politici u naredne četiri godine.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA