SAVESNI LOPOV: Opljačkao menjačnicu pa se pokajao i predao policiji

Pljačkaš menjačnice Aleksandar V. (29) iz Čuruga, prijavio se policiji jer ga je, kako je ispričao, grizla savest zbog onoga što je učinio pa je shvatio da nije za takve rabote

  • 7

Muškarac koji je u ponedeljak u Novom Sadu pokušao da opljačka menjačnicu, sam javio na prijavnicu policije jer ga je "grizla savest".

Dvadesetdevetogodišnji Aleksandar V. iz Čuruga, predao se policajcima na prijavnici sa plastičnim pištoljem koji je prethodno kupio. Sam se prijavio, jer ga je, kako je ispričao, "grizla savest zbog onoga što je učinio", kao i "da je shvatio da nije za takve rabote“.

Policija će, saznajemo, protiv njega u redovnom postupku podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je pokušao razbojništvo.

On je, kako saznaju Novosti, u ponedeljak uveče oko 19.30, maskiran i naoružan pištoljem ušao u Ulici somborskoj u Novom Sadu, i od radnice tražio novac. Mada uplašena, žena je uspela da pritisne alarm, posle čega je ovaj pobegao. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i krenula u poteru za pljačkašem.

Za to vreme, bežeći od policije, osumnjičenom je "proradila" savest, pa je otišao i sam se prijavio. Predao im je i "oružje", plastični pištolj, kojim je planirao razbojništvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA