OTVARANJE SINEPLEKSA: VIP zvanice 8. aprila na najdužem crvenom tepihu ikada!

Domaćini večeri otvaranja biće filmska novinarka i kritičarka Sandra Perović i sjajni glumac Viktor Savić koji će 8. aprila pokušati da dočaraju holivudsku atmosferu kakva samo dolikuje najmodernijem bioskopu u regionu

  • 2

Dugoočekivano otvaranje najmodernijeg bioskopa Sinepleks u Šoping centru Ušće zakazano je za utorak, 8. aprila u 19.00 časova.

Otvaranje će uveličati brojne VIP zvanice, učesnici kampanje "Svi idu u bioskop", domaći filmski stvaraoci i profesionalci iz filmske industrije iz čitavog sveta.

Domaćini večeri biće filmska novinarka i kritičarka Sandra Perović i sjajni glumac Viktor Savić koji će pokušati da dočaraju holivudsku atmosferu kakva samo dolikuje najmodernijem bioskopu u regionu.

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana Dragojevića "Atomski zdesna". Pretpremijera filma je zatvorenog tipa i prisustvo medija neće biti omogućeno po želji producenta filma.

Najsavremeniji bioskop u regionu imaće ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom, RealD 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA