AVAKOV: Milom ili silom za 48 sati rešavamo stanje na istoku Ukrajine!

Ministar unutrašnjih poslova Ukrajine izjavio je da će protestne akcije u Donjecku, Harkovu i Lugansku biti presečene pregovorima ili silom

  • 7

Arsen Avakov koga je Vrhovna rada postavila za ministra unutrašnjih poslova Ukrajine rekao je da će protestne akcije u Donjecku, Harkovu i Lugansku biti presečene pregovorima ili silom, objavile su danas RIA Novosti.

Avakov je obećao da će za 48 sati rešiti stanje na istoku zemlje.

Učesnici protestnih akcija na istoku Ukrajine, u Donjecku, Harkovu i Lugansku ne priznaju legitimnost novih gubernatora imenovanih posle svrgavanja Viktora Janukoviča i traže više prava za regione, kao i održavanje referenduma o njihovom statusu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca BG

    9. april 2014 | 11:41

    Ovo je stvarno smešno više samo neka pretnja praznim puškama kad prodje 48 sati ima da kažu naredjujemo smirivanje strasti i ništa izlizane priče baš će Rusija gledati kako reagujete ima zemlja da pukne na dva dela . Od sledeće sezone Šahtjor u Ruskoj fudbalskoj ligi :-)

  • Bole

    9. april 2014 | 11:13

    I po cemu se oni sad su neprijatelji, a oni evromajdan papci ne? Evromajdan foliranti četiri mjeseca prave probleme (i dobili po nosu) i nazvani su MIRNIM demonstrantima...a sada vlast prijeti otvoreno proruskim demonstrantima i svi to prihvataju kao normalno....Vlasti u Ukrajini su toliko prodane Eu i Sad da je to vise postalo presmjesno, a nakraju ima da po**se da nisu svjesni...bruka kakve budale.

  • Xxx

    9. april 2014 | 10:57

    Cekamo da vidimo. Vreme sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA