RADNIK PUMPE: Molio sam se Bogu da ne ostanem invalid jer mi je žena trudna!

- Čovek je tražio da mu sipam gorivo, ali nije izašao iz kola da plati na kasi, pa mi je postao sumnjiv. Kada sam mu sipao benzin, samo je dao gas. Bez razmišljanja sam se uhvatio za prozor kola i do pola uskočio u "bmw", ali on je i dalje ubrzavao - priča Nenad Živković

  • 30

Đorđe M. (22) iz Beograda vukao je automobilom radnika pumpe "Slap" Nenada Živkovića (34) više od dva kilometra, bežeći da ne bi platio 3.000 dinara za gorivo! Nesrećni radnik pumpe prošao je sa povredama kuka, a napadač je ubrzo identifikovan i priveden.

- Molio sam se Bogu samo da ne ostanem invalid, jer uskoro treba da postanem otac - izjavio je Nenad za "Naše novine".

Drama je počela juče oko 2.35 na benzinskoj pumpi "Slap" kod Plavog mosta, pored auto-puta u smeru ka Šidu.

- Čovek je tražio da mu sipam gorivo, ali nije izašao iz kola da plati na kasi, pa mi je postao sumnjiv. Kada sam mu sipao benzin, samo je dao gas. Bez razmišljanja sam se uhvatio za prozor kola i do pola uskočio u "bmw", ali on je i dalje ubrzavao - kaže Nenad Živković za "Informer".

On je molio Đorđa da stane, ali ovaj to nije hteo već je vozio auto-putem sumanutom brzinom, sigurno preko 150 na sat.

- Sve vreme je naglo kočio, dodavao gas i skretao pokušavajući da me zbaci sa kola. Nisam smeo da se pustim jer bih pri toj brzini poginuo. Moje kolege su drugim kolima krenule za nama da bi mi pomogle - rekao je Živković.

Nakon što je vozač naglo skrenuo ka Dušanovcu, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u bankinu.

- Spao sam sa automobila i udario u ivičnjak. Povredio sam nogu i kuk, a vozač "bmw" je opet pokušao da pobegne. Ovaj put je krenuo u rikverc i zamalo da me udari. Izbegao sam udarac, a on je pobegao - priča Nenad.

Roditelji povređenog Nenada pričaju kako je sva sreća što je njihov sin ispod radnog komninezona imao trenerku farmerke.

- Patike su mu se istopile od brzine kojom ga je taj pomahnitali čovek vukao. Da nije imao više stvari na sebi sigurno bi mu noge do kostiju bile odrane - u neverici priča Nenadoiva majka Milka za "Naše novine" i dodaje da je njen sin pre samo deset dana počeo das radi na pumpi.

Živković napominje da će tužiti Đorđa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • As

    11. april 2014 | 14:29

    Beogradski Džiberi...beže za 3000 dinara, a voze Bmw...joj klošara... Beograd je nekada davno bio lep i normalan grad. Danas je najveće đubrište u Srbiji...grad teškog ološa i džibera...estradni grad...

  • Stek..!!!

    11. april 2014 | 15:01

    Kakav majmun ovaj pumpadzija..!!! Sta je on pokusao da uradi stvarno nmg da verujem.. za 3 soma on da skace po kolima kakav idijot..!!!!

  • Deda Radoje

    11. april 2014 | 14:45

    Molimo Telegraf da nas obavesti, kako se gazda revansirao svom radniku,koji umalo nije dao zivot, za njegovu firmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA