Pokušao da zakolje taksistu, trebao mu novac za izlazak u grad!

Taksista Aleksandar M. je uspeo da se odbrani od napadača, ali je tokom borbe s njim zadobio brojne posekotine. Napadač je na saslušanju pred policijom priznao da je taksi pozvao u nameri da opljačka vozača, jer mu je novac bio potreban za izlazak u grad

  • 11

Nišlija Miljan N. (19) iz Niške Banje uhapšen je jer je u četvrtak uveče nožem napao taksistu "Bros taksija“ Aleksandra M. prilikom pokušaja da ga opljačka.

Vozač je uspeo da se odbrani od napadača, ali je tokom borbe s njim zadobio brojne posekotine. Miljan je na saslušanju pred policijom priznao da je taksi pozvao u nameri da opljačka vozača, jer mu je novac bio potreban za izlazak u grad.

Kako je saopštila policija, Miljan se sumnjiči da je izvršio pokušaj razbojništva.

- On je oko 23.40 mobilnim telefonom pozvao "Bros taksi“ i naručio vožnju iz Niške Banje do Niša. Kada je vozač stigao, napadač je seo iza njega i odmah mu stavio nož pod grlo tražeći da mu preda sav novac koji ima kod sebe. Taksista se branio, uspeo je da pljačkašu zavrne ruku, došlo je do borbe tokom koje je Aleksandar zadobio posekotine po desnoj ruci i licu. Takista je kazao napadaču da je aktivirao panik taster te da će policija uskoro stići zbog čega se ovaj uplašio i pobegao. On je vrlo brzo identifikovan i posle nekoliko časova priveden u Policijsku upravu - kažu u niškoj policiji.

Kako saznajemo, razbojnik je na saslušanju priznao delo.

- Kazao je da mu je novac bio potreban za izlazak u grad pa je došao na ideju da opljačka taksistu. U njegovoj kući pronađeno je odelo koje je nosio tokom napada i nož – testera dužine trideset centimetara – saznajemo u istrazi.

Miljan je od ranije poznat policiji kao izvršilac krivičnih dela.

- Protiv njega je podneto pet krivičnih prijava zbog teških krađa i nasilja u porodici. Uglavnom je obijao kuće i iz njih odnosio stvari, a ovo mu je prvo razbojništvo - kažu naši sagovornici.

Napadnuti taksista nije želeo ga govori o ovom događaju. Goran Dejanović, rukovodilac "Bros taksija“ kazao je da je Aleksandar doživeo traumu zbog čega nije u stanju da priča o razbojništvu.

- On je veoma potrešen jer je doživeo okrutan i podmukao napad. Učinili smo sve da zaštitimo naše ljude, ali očekujemo i od nadležnih organa da primerenim kažnjavanjem spreče nove napade na taksiste – kazao je Dejanović.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuti Četnik

    11. april 2014 | 16:06

    Pokusaj razbojnistva?? Pokusaj ubistvaaa

  • Wictor

    11. april 2014 | 15:46

    Skratio je coveku sigurno 5 godina zivota. Takve debile treba istrebiti iz ovog drustva. Ovaj nece nikad da bude normalan ceo zivot ce da krade da napada ubada i da se smuca po zatvorima. Zna se koje je jedino resenje za njega. U zemlju.

  • Bond

    11. april 2014 | 15:46

    Gurni govno u zatvor na 20 godina, tamo ce super da se provede i on i njegova bulja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA