ADVOKAT: Šarić još bez odbrane za kokain!

Šarićev branilac Radoslav Baćević rekao je novinarima, nakon završetka današnjeg suđenja, da Šarić za sada neće iznositi odbranu već će sačekati odluku suda o predlogu odbrane da se iz spisa predmeta izdvoje dokazi (transkripti prisluškivanih razgovora i SMS poruka) za koje smatra da su pribavljeni na nezakonit način

  • 1

Darko Šarić neće još iznositi odbranu povodom optužbi za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Evropu, odnosno dok sud ne odluči o njegovom zahtevu za izuzimanje nezakonito pribavljenih dokaza.

Šarićev branilac Radoslav Baćević rekao je novinarima, nakon završetka današnjeg suđenja, da Šarić za sada neće iznositi odbranu već će sačekati odluku suda o predlogu odbrane da se iz spisa predmeta izdvoje dokazi (transkripti prisluškivanih razgovora i SMS poruka) za koje smatra da su pribavljeni na nezakonit način.

Šarićev branilac je ukazao da se danas, kao ni na suđenju pre dve nedelje, među dokazima koje je predstavilo tužilaštvo Šarić nigde ne pominje.

Advokat je najavio da će Šarić u maju izneti svoju odbranu povodom optužbi za pranje para u Srbiji, dok bi sutra, kako je rekao, trebalo da bude reči "o nezakonitim dokazima".

Na današnjem suđenju tužilaštvo je predstavilo dokaze iz postupka koji se vodi protiv dela Šarićeve grupe u Italiji i drugih okrivljenih iz ovog postupka pred Specijalnim sudom u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA