Bivši reprezentativac u boksu ranjen nakon svađe u kafiću

Riki Ugrenović (42) iz Prokuplja, vlasnik jednog od prokupačkih kafića, primljen je u bolnicu sa teškim telesnim povredama

  • 3

Bivši reprezentativac Srbije u boksu Riki Ugrenović (42) iz Prokuplja zadobio je prostrelnu ranu u predelu desne butine, kada je na njega iz pištolja pucano ispred jednog prokupačkog kafića. Kako smo saznali u policiji, pucnjava se desila oko 1 sat posle ponoći.

- U toku je istraga i privedena je grupa mladića za koje se sumnja da su bili svedoci i učestvovali u ovom incidentu - rečeno nam je u policiji.

Nezvanično saznajemo da je do pucnjave došlo nakon svađe u kafiću "Kastelo" u kojem je povređeni bio gost.

- On je primljen na Odeljenje urgentne medicine sa teškom telesnom povredom koja mu je naneta vatrenim oružjem. Prebačen je za Niš zbog detaljnije dijagnoze i ponovo vraćen kod nas na hirurgiju - izjavila je portparol prokupačke Opšte bolnice Irena Kovačević.

Inače, Riki Ugrenović je vlasnik jednog od prokupačkih kafića koji se nalazi u centru grada. Kako saznajemo u policiji nije želeo da kaže ko je pucao na njega.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    15. april 2014 | 09:52

    @rey u nemackoj,svajcarskoj i francuskoj takodjer nemoras da das izjavi ako neces.

  • Rey

    15. april 2014 | 09:21

    Bravo ovaj nece da kaze gde to ima sem u Srbiju i bice opet slucajno opalii dok stigne do suda .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA