SKANDAL: Nabili joj avion u vaginu da bi objasnili zašto kasne letovi (FOTO)

Neko od zaposlenih u kompaniji "US Airways" postavio je na zvaničan tviter profil fotografiju eksplicitnog sadržaja kao odgovor jednoj nezadovoljnoj putnici. Ovaj gaf je prosto zapalio društvene mreže i postao jedna od glavnih vesti širom sveta

  • 20

Američka avio kompanija "US Airways" napravila je neviđen gaf kada je na svom zvaničnom Tviter profilu postavila pornografski sadržaj. Neko od zaposlenih u toj kompaniji postavio je fotografiju eksplicitnog sadržaja kao odgovor jednoj putnici.

Naime, sve se dogodilo nakon što se jedna nezadovoljna putnica požalila kompaniji zbog dugog čekanja. Odgovor kompanije bio je propraćen fotografijom koja je na Tviter profilu kompanije stajala punih sat vremena.

Iako je slika potom skinuta, a "Us Airways" uputio ivinjenje na svom profilu,  fotografiju su za tih sat vremena mnogi skinuli. Ovaj gaf je prosto zapalio društvene mreže i postao jedna od glavnih vesti širom sveta.

- Naša istraga je pokazala da je fotografija objavljena od strane drugog korisnika. Označili smo je kao neprimerenu, ali slika se, ne našom namerom, slučajno našla u odgovoru putnici - navodi se u saopštenju kompanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    15. april 2014 | 12:49

    Ima li pilota u avionu?...

  • Pilot

    15. april 2014 | 12:03

    Jeli joj sad sve jasno

  • Ivan

    15. april 2014 | 13:13

    Hahaha,a cuj ove nase zene "jao odvratno,katastrofa"itd....Kao gade se jadne.A kada ostanu same kuci ko zna sta sve guraju u sebe i sta rade.A ovde kao "JAO UZAS"!!!Hahahaha... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA