Pomozimo da deca obolela od malignih bolesti dobiju kamp!

Na humanitarnom koncertu 26. aprila nastupiće Svi Na Pod, Kristali, Sinestezija, Straight Mickey & The Boyz, Repetitor i deca iz škole gitare "Čupavko", a prihod će biti namenjen realizaciji terapije u kampu koji Udruženje roditelja "Čika Boca" organizuje od 10. do 20. jula na Divčibarama

  • 0

Vračar Rocks festival, Centar za kulturu "Božidarac" i Udruženje roditelja "Čika Boca" organizovaće 26. aprila humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za rehabilitacioni kamp za decu obolelu od malignih bolesti.

Na humanitarnom koncertu nastupiće Svi Na Pod, Kristali, Sinestezija, Straight Mickey & The Boyz, Repetitor, i deca iz škole gitare "Čupavko", a prihod će biti namenjen realizaciji terapije u kampu koji Udruženje roditelja "Čika Boca" organizuje od 10. do 20. jula na Divčibarama.

U kampu učestvuju deca i mladi od 7 do 18 godina koji su u detinjstvu lečeni od neke vrste maligniteta. Kamp optimističnog naziva "Mi možemo sve" prvi put je organizovan prošle godine, a sprovodi ga volonterski tim koji je ovoj hrabroj deci posvećen 24 sata dnevno.

U kampu se realizuje proverena savremena metoda lečenja dečjeg kancera koja im pomaže da se nose sa ovom teškom bolešću i da prevazilaze njene posledice - programi kampa su specijalno osmišlјeni i prilagođeni potrebama mališana.

Prijave za kamp su u toku na sajtu Udruženja "Čika Boca", a a više informacija o Udruženju i njihovom programu mogu da se pronađu OVDE.

Vračar Rocks festival je već više puta pokazao humanost na delu, a zajedno sa Udruženjem roditelja "Čika Boca" ovoga puta će dati sve od sebe da obezbedi zdravu i veselu budućnost za naše najmlađe!

Ulaznice za humanitarni koncert koji će se u subotu 26. aprila u 20.00 časova odigrati u CZK "Božidarac" (Radoslava Grujića 3), mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 300 dinara.

Na ulazu će biti postavljena kutija u koju će moći da se ubace dobrovoljni prilozi, a sav prihod od prodaje pića takođe će biti doniran za rehabilitacioni kamp.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA