B.B. KING: Ponizno molim za razumevanje (VIDEO)

Oni koji su prisustvovali nedavnom koncertu u Sent Luisu naveli su da je B.B. King odsvirao samo nekoliko celih pesama i mnoštvo konfuznih muzičkih isečaka, sa veoma dugim monolozima između njih

  • 4

Legendarni bluz gitarista B.B. King zamolio je svoje fanove u Sent Luisu da mu daju još jednu priliku, nakon haotičnog nastupa koji je nedavno održao u tom gradu.

 

B.B. King, pripadnik Rokenrol hola slavnih izdao je javno izvinjenje za ono što je njegov izdavač nazvao "lošom noći za jednu od živih američkih bluz legendi".

 

U pisanom saopštenju navodi se da su King i njegov bend pre spornog nastupa 4. aprila u Operskoj kući Pibodi bili na četvoronedeljnom odmoru.

 

 

Oni su se dovezli iz Las Vegasa u istočni Misuri, što je put od 2.575 kilometara, za šta im je trebalo 24 sata. King je zbog putovanja propustio da uzme svoju dozu leka za dijabetes, zbog čega mu je skočio šećer u krvi.

 

- Kombinacija ukočenosti zbog veoma duge vožnje i visokog nivoa šećera u krvi jer nije popio lek, rezultirala je izvođenjem koje ne odgovara uobičajenim standardima B.B. Kinga. Gospodin King se izvinjava i ponizno moli za razumevanje njegovih obožavalaca - navodi se u saopštenju.

 

Oni koji su prisustvovali koncertu naveli su da je B.B. King odsvirao samo nekoliko celih pesama i mnoštvo nepovezanih i konfuznih muzičkih isečaka, sa veoma dugim monolozima između njih, dok je bend od osam članova bio neusviran, i 15 minuta su svi zajedno, sa mnogo ponavljanja, pevali numeru "You Are My Sunshine".

 

 

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA