Šarić pozajmio 1,8 miliona evra od Miše Banane?

Šarić se sumnjiči da je 2009. godine sa Rodoljubom Radulovićem, poznatijim kao Miša Banana, sklopio ugovor o pozajmici za koji Tužilaštvo sumnja da je bio fiktivan

  • 2

Pljevaljski narko-bos Darko Šarić do kraja nedelje trebalo bi da bude saslušan kao osumnjičeni u istrazi koju protiv njega traži Tužilaštvo za organizovani kriminal zbog pranja para.

Šarić se sumnjiči da je 2009. godine sa Rodoljubom Radulovićem, poznatijim kao Miša Banana, sklopio ugovor o pozajmici od preko 1,8 miliona evra za koji Tužilaštvo sumnja da je bio fiktivan.

- Šarić je kao zalogu dao čuvenu kuću na Tatarskom brdu, ali se sumnja da nikakve pozajmice nije bilo, već da je to bio način da se skoro dva miliona evra ubaci u legalne tokove - kaže izvor iz istrage.

Zahtevom za sprovođenje istrage obuhvaćen je i Radulović, ali on neće biti saslušan pošto je u bekstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    21. april 2014 | 20:02

    Mnogo se sekiram za gospodina Sarica.Kako ce da vrati toliki dug.Strahme je da ne budemo mi, kao narod vracali tudje dugove.Sto nam nebih bilo prvi put.

  • Da4a

    21. april 2014 | 21:25

    za sve uplate preko 15000€ banka obavestava NBS a oni policiju da se ispita poreklo ukoliko vec nije dostavljena potvrda o poreklu novca. Izvucite sami zakljucak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA