Hrvat skidao gaće i pokazivao penis širom Italije

- Hej, dođi da vidiš šta imam - ponavljao je M.D. (27) kao po šablonu prolaznicima u parku, dok je stajao uz jedan grm sa spuštenim gaćama

  • 31
Hrvatska - Polni organ Foto-ilustracija: Telegraf.rs

Mladić M.D. (27) iz Hrvatske poslednjih nekoliko godina svojim egzibicionizmom šokira prolaznike po mestima u srednjoj Italiji. On je ponovno uhapšen prošle nedelje nakon što je u javnosti, u sred bela dana, kao po nekom ustaljenom scenariju, pokazivao svoj penis.

Policajci iz mesta Fano su odmah reagovali, nakon što su građani "zatrpali" telefonskim pozivima lokalnu policijsku stanicu.

- Hej, dođi da vidiš šta imam - ponavljao je Hrvat kao po šablonu prolaznicima u parku, dok je stajao uz jedan grm sa spuštenim gaćama.

Uhvaćen je na delu, u pohotničkom stavu. Policijska patrola mu je prišla, legitimisala ga i odvela u policijsku stanicu na saslušanje. Tamo, inače, nije bio prvi put, jer je poznat kao osoba koja je sklona skidanju u javnosti.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA