MONSTRUOZNO: Srbin priznao da je silovao psa u Kotoru!

Monstrum je otkriven pošto je protiv njega prijavu podnelo udruženje Arka Montenegro. Njega je na delu uhvatio jedan meštanin, a veterinar, koji je pregledao ženku vučjaka, utvrdio je da ona ima teške povrede unutrašnjih organa

  • 29

Nedeljko M, državljanin Srbije sumnjiči se da je u kotorskom naselju Krimovica više puta seksualno zlostavljao 12-godišnju ženku vučjaka, Belu. Kako prenose crnogorski mediji, on je  na saslušanju priznao da je silovao psa.

Monstrum je otkriven pošto je protiv njega prijavu podnelo udruženje Arka Montenegro. Kako je za Vijesti ispričala Darinka Ljubiša, izvršna direktorka tog udruženja monstruma su prošle nedelje u nedovršenoj kući slučajno uočili meštani Krimovice.

- Dok je psu donosio hranu i vodu, čovek koji je brinuo o životinji, od kada joj je umro vlasnik, ugledao je prizor koji ga je šokirao. Ženka psa je bila u jednoj prostoriji, dok je u drugoj prostoriji bio Nedeljko M. sa pantalonama spuštenim do članaka, znojav i crven u licu - rekla je ona.

- U trenutku kad ga je komšija osvetlio svetiljkom koju je poneo sa sobom, pokrio je polni organ majicom. Vrisnuo je i viknuo što to radiš ovde - rekla je Darinka Ljubiša.

Čovek koji je zatekao jeziv prizor počeo je da viče, a zatim je otrčao do prve kuće.

- Objasnio je mladićima koji u njoj žive šta je video, ali kad su se zajedno vratili do kuće u kojoj se desilo silovanje, Nedeljka više nije bilo. Videli su ga kako beži niz ulicu - ispričala je Darinka Ljubiša.

O svemu su odmah obavešteni policija i veterinar, koji je pregledao životinju i utvrdio da ona ima teške povrede unutrašnjih organa.

Podsetimo, nedavno je u Novom Sadu muškarac naočigled prolaznika silovao psa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    23. april 2014 | 12:59

    Medjunarodni incident!!!...

  • Ivana

    23. april 2014 | 12:14

    Bolesnik....iseći mu polni organ....i baciti psu da pijede.....ludaka na svakom ćošku....jadna kerusa..

  • nartlin dirtlon

    23. april 2014 | 12:09

    Mogu samo da zamislim koliko bi komentara odje bilo da je kojim slucajem crnogorac silova kera u Srbiju. :) ovako nikom ništa, normalna pojava. :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA