VUK BOJOVIĆ: Snimak sa vukom je namešten!

- Ja sam snimak dao policiji, koja ga je dala tužilaštvu, a ono ga je dalo medijima da nas čerečite i pišete gluposti. Na snimku koji sam dao policiji se vidi kako je sve bilo hronološki. Ono što je prikazano samo je deo snimka - izjavio je direktor Zoo vrta u Beogradu

  • 30

Posle objavljivanja snimka na kojem se vidi na koji je način vuk napao dvogodišnju devojčicu u beogradskom zoo vrtu, direktor "Vrta dobre nade" Vuk Bojović ostaje pri tvrdnji da se životinja samo igrala i da nije napala devojčicu!

Bojović tvrdi da je snimak koji je objavljen na internet portalu Telegraf.rs fingiran, namešten, i da nema veze sa istinom ono što novinari pišu!

- Ja sam snimak dao policiji, koja ga je dala tužilaštvu, a ono ga je dalo medijima da nas čerečite i pišete gluposti. Na snimku koji sam dao policiji se vidi kako je sve bilo hronološki. Ono što je prikazano samo je deo snimka. Traje samo sekund, a ja sam policiji dao snimak na kojem se vidi da se vuk igra s volonterkom i da tu nikoga nema jer je dan bio loš i uopšte nije bilo posetilaca - rekao je Bojović za Kurir i dodao da mu isprva nije palo na pamet da postoji snimak i da se toga setio tek posle saslušanja u policiji.

- Vuk nije napao devojčicu, a to što se vidi je igra. Da je napao devojčicu, uhvatio bi je za vrat. U istoriji, od Hrista i ranije, nije zabeleženo da je divlji vuk napao čoveka, a kamoli pitomi. U lice nek me pljune onaj ko to dokaže - ističe on.

On ističe da je rekao istinu kad je izjavio da je vuk bio u ograđenom prostoru.

- Postoji ograda od dve-tri žice koja kozicama brani da pasu na zelenom travnjaku, a vuk je te žice preskočio - naglašava Vuk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    11. maj 2014 | 00:58

    Orkestrirani komentari podivljalih botova. Dosadni ste čak i ljudima koji su 'vas' glasali. Vuk Bojović je institucija, ali nije bezgrešan i neranjiv. Pogrešila je volonterka, pogrešila je majka koja ležerno vodi dete pored životinje, Bojović koji je dozvolio izvođenje... Ali niko ovde nije ni pokušao da kaže "Hvala Bogu što je dete živo, zdravo i samo ogrebano", jer vas život deteta ne zanima. Samo da se skine Bojović da dođe "kadar", je l' da?

  • Samanta

    11. maj 2014 | 00:43

    Svi smo videli da devojka kuca sms...nema tu montaze...divlju zivotinju seta bez korpe, plus se ponasa kao da je na kaisu pudlica..

  • Vuče,vuče,,,

    11. maj 2014 | 00:43

    Psi moraju da imaju KORPU po zakonu kada se šetaju na ulici,a šta da pričamo tek za vuka koga šetaju po zoološkom vrtu? Što mu niste barem korpu stavili kada ga šetate? Nema opravdanja.Dobro pa leoparde ne šetate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA