EKSKLUZIVNO: Najnovije slike Obrenovca iz vazduha! (FOTO)

Poslednji snimci Obrenovca najbolje ilustruju koliko je zapravo situacija kritična u ovom gradu koji je najviše pogođen katastrofalnim poplavama

  • 15

Telegraf.rs je došao u posed fotografije koja u potpunosti prikazuje koliko je zapravo situacija kritična u Obrenovcu, gradu koji je najviše pogođen katastrofalnim poplavama.

Od kako je stanje počelo da se popravlja, Obrenovac izgleda opustošeno a Žandarmerija čuva napuštene stanove od eventualnih pokušaja pljačke.

Međutim, iako je voda počela polako da se povlači, najavljen je novi poplavni talas iz pravca Zabrežja zbog kog je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naredio potpunu evakuaciju građana, što znači da je potrebno izvuči još 18 do 20 hiljada stanovnika Obrenovca, a do sada je spaseno oko 5.000 ljudi.

- U centar Obrenovca konstantno stiže pomoć. Dajemo sve od sebe da pomognemo tim ljudima što je više moguće -  rekao je Aleksandar Marsenić, načelnik operativnog gradskog centra za vanredne situacije.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    19. maj 2014 | 22:32

    joj boze..onaj ko krade, gde nema nista vise da se krad i to nesrecnim ljudima samo metak u celo..a proviteri za vodu, struju itd..30godina robije..nek dragi bog prasta..

  • Makki

    19. maj 2014 | 22:44

    Zalost...ovo je sve opomena od Boga da se ljudi promene i pocnu da veruju... Moj Obrez je isto pod vodom

  • Jole

    19. maj 2014 | 23:11

    Kako vlast obavestava narod Obrenovca o evakuaciji kad nema struje a baterije mob tlf prazne. Mediji obavestavaju sve osim ugrozenih. Bio sam 2 dana u Rojkovcu. Celo naselje nije bilo obavesteno ni megafonom vec glasinama. Otisli smo iz higijenskih razloga svesni da preti epidemija. Bez institucija smo a naknadne pameti do neba?!!! Stanovnik Rojkovca svedok poplave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA