VELIKA RASPRODAJA: Bicikli upola cene! (VIDEO)(FOTO)

Mercator i Roda spremili su neverovatno iznenađenje za sve korisnike "Pika kartice". Saznajte o čemu je reč

  • 9

Svi ljubitelji biciklizma sigurno su upoznati sa brendom bicikala "BigShot".  Uz vrhunski dizajn, ovi jednostavni i jedinstveni bicikli su trajni, pouzdani i izdržljivi. Ono što je iPhone među telefonima, to je "BigShot" među biciklama.

Oni su dizajnirani tako da zadovolje sve estetske prohteve i ispune sva očekivanja korisnika. Bez komplikacija, bez menjača, bez bojazni od spadanja lanca, prepustite se urbanoj vožnji na fiksiranom ili "single" prenosu. Savršeni su za gradsku avanturu ili vožnju po prirodi.

Nije slučajno što su odabrani stručnjaci, isključivo zaljubljenici u bicikle, projektovali "Big Shot" modele bez menjača brzina. Uz vrhunske performanse, oni vam sada omogućavaju opuštenu, udobnu, laku i jednostavnu gradsku vožnju, kao ni jedan drugi dostupni brend. Zbog svih ovih osobina, "Big Shot" vam pomaže, ne samo da budete primećeni, već i da prođete tamo gde drugi ne uspevaju.

U svetu ovakav bicikl voze Dejvid BekamJuan Mekgregor, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

Fotografije koje ste videli sigurno vas nisu ostavile ravnodušnim, i svaki zaljubljenik u biciklizam bi sigurno želeo da u svojoj kolekciji poseduje i jedan ovakav model. Za to će se pobrinuti Pika kartica i Mercator i Roda supermarketi.

U akciji koja traje do 9. juna, svi korisnici "Pika kartice" će sve modele "BigShot" bicikala moći da kupe 50 odsto jeftinije, po ceni od 22.999 dinara.

Pika kartica je prva i jedina trgovačka kartica u Srbiji koja svim korisnicima omogućava sakupljanje bodova, tako da njenim redovnim korišćenjem prilikom kupovine, korisnici u proseku mogu da ostvare uštedu i do 30.000 dinara na godišnjem nivou. Sakupljanje bodova moguće je osim u svim maloprodajnim objektima Roda i Mercator prodajnih lanaca, ali i u prodavnicama M tehnike, Intersporta, Avenija Mode, Modiane, parfimerijama Beautique, M restoranima i Santana barovima.

U istim prodavnicama, Pika kartica potrošačima omogućava plaćanje do 12 rata bez kamate, kao i odloženo plaćanje do 30 dana na ceo asortiman. Više od 350.000 korisnika Pika kartica u zemlji koriste ove pogodnosti. Ovu karticu je moguće koristiti i za kupovinu u zemljama regiona, u Sloveniji, BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj, što je čini posebno atraktivnom.

Biti originalan, biti svoj i drugačiji u urbanoj kulturi odrazio se i na izgled bicikala i način vožnje. Sa pojavom dizajnerskih bicikala duh evropskih biciklističkih gradova preneo se i na naše ulice. Predlažemo vam da do 9. juna posetite bilo koji Mercator ili Roda supermarket i obradujete sebe ili dragu osobu ovim jedinstvenim biciklom, koji će učiniti svaku vožnju jedinstvenom i neponovljivom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dane

    26. maj 2014 | 15:09

    Hahaha kao iphone medju telefonima ... mali prost , napumpana cena i traje koliko i ostali

  • Dag

    26. maj 2014 | 17:34

    Nekad bese,davno,sve je bilo - ravno.A odjednom,gle sad cuda,pojave se neka brda? (dal' ce nekom i da sine, da postoje i - planine).To je bio pravi znak,da naprave -MOUNTINBAJK...

  • bas tako

    26. maj 2014 | 15:17

    E stvarno ste lupili gluposta koje poredjenje kao vrh vajk pored Scott Giant ,Cube i jos mnogo mnogo dobrih brendova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA