BEBISITERKA MONSTRUM: Dala pedofilu da siluje trogodišnje dete!

Devojka iz Velsa Kler Semens (28) davala je dečaka kojeg je čuvala pedofilu Aronu Hjuzu (32), koji se iživljavao nad njim. On je dečaka drogirao pa potom silovao, a sve je snimao mobilnim telefonom

  • 6

Izopačeni umovi! Bebisiterka iz Velsa Kler Semens (28) davala je trogodišnjeg  dečaka kojeg je čuvala, pedofilu Aronu Hjuzu (32) koji ga je drogirao i silovao! Hjuz je svoje iživljavanje nad detetom snimao mobilnim telefonom.

On je od ranije bio registrovan kao pedofil jer je bio optužen za silovanje jednog šestogodišnjeg deteta. Hjuz je uhapšen kada je policija u njegovom kompjuteru pronašla dva snimka seksualnog odnosa sa trogodišnjakom.

Tokom istrage otkriveno je da mu je Kler dala dete koje je čuvala jer je bila zaljubljena u Hjuzovog dečka sa kojim je on živeo.

Kler i Aron su u međuvremenu i osuđeni. Semensova je dobila 16 godina, a Hjuz je dobio doživotnu zatvorsku kaznu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mad Max

    28. maj 2014 | 13:11

    Majko moja mila,sav sam se najezio,ne znam sta bi bio u stanju ovim debilima da uradim...

  • veronese

    28. maj 2014 | 13:30

    Takvima treba sad u zatvoru robijasi da sude svaki dan i noc,da se izivljaju bez milosti .jadno dete nadam se da nece imati posledica

  • M@skulin

    28. maj 2014 | 13:24

    ..osudis je na par godina,vjestackim putem izazoves gangrenu,i pustis dabumire u najvecim mukama! Najveca je ironija sot je osudis na 2 godina a ni to ne doceka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA