U Nišu uhapšeni dileri, nasilnici i falsifikator! (VIDEO)

Niška policija privela je četrnaest, a uhapsila šest osoba, od kojih jedno po poternici

  • 6

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Aleksinca i Niša a u cilju suzbijanja narkomanije i ostalih vidova opšteg kriminaliteta, niška policija je privela četrnaest a uhapsila šest lica od kojih jedno po poternici. Zaplenjeno je 82 kilograma narkotika i oduzela vozilo "tuareg“.

Kako je saopštila informativna služba niške Policijske uprave, zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga uhapšen je B. R. (37) iz Beograda. U kući u kojoj neprijavljeno boravi u aleksinačkom selu Donja Peščanica policija je pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane, 204 stabljike ove biljke visine 1.2 metra i težine 72 kilograma, kao i 10 kilograma ovog narkotika spakovanog za dalju prodaju čija je cena 3.000 evra po kilogramu.

Zbog istog dela slobode je lišen i S. S. (49) iz okoline Aleksinca u čijoj su kući pronadjeni tragovi heroina.

Privedeni su S. A. (44) i V .D. (21) iz Niša takođe zbog trgovine narkoticima. Kod S. A. je pronađeno 0.80 grama marihuane a kod V.D. 0.50 grama istog narkotika. Protiv njih je biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Aleksinčanin V. A. (29) uhapšen je zbog nasilničkog ponašanja a njegovi sugrađani , M. G. (27) i S. Z. (39) zbog izazivanja opšte opasnosti.

Uhapšen je i R. B. (43) iz okoline Aleksinca zbog falsifikovanja isprave. Policija je od njega oduzela terensko vozilo „tuareg“ za koji se sumnja da ima falsifikovane brojeve šasije i motora. Takođe, policija je kod njega pronašla i delove isečenih automobila koji potiču sa ukradenih vozila na području Niša.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    30. maj 2014 | 19:04

    Sve je to dobro. Pozdravljam hapsenje kriminalaca. Bravo, policija! Ali, ipak, 0,5 i 0,8 grama trave??! Molim vas, ne rasipajte snagu i resurse na nevidljivo male stvari. Siguran sam da se ni policajac ne oseca prijatno kad treba da prijavi da je uhapsio nekog kukavca sa 0,5 grama trave.. Pa, i da je eksploziv, mnogo je sitno, brate . Hvatajte prave bandite. Ae, u zdravlje.

  • Dejan

    30. maj 2014 | 17:45

    Šta je sa VELIKIM TRNOVCEM? Što tamo ne naprave neku raciju. Godinama se zna da je to selo centar droge, a ništa se ne preduzima. Čak ga ima i na karti Interpola.

  • Ivan

    30. maj 2014 | 18:06

    Vauu 0.50 grama marihuane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA