Pomozimo Aleksandri da se izbori s tumorom koji joj izjeda kosti!

Dvadesetpetogodišnja Aleksandra Dražić obolela je od malignog tumora kostiju. Jedina šansa da se izbori sa ovom bolešću je da ode na operaciju u Istanbul. Nažalost, porodica ne može sama da prikupi potrebnu svotu novca, te apeluju na sve koji su u mogućnosti da pomognu Aleksandri u borbi protiv ove bolesti

  • 11

Aleksandra Dražić (25), studentkinja iz Novog Sada, obolela je od malignog tumora kostiju. Jedina šansa da se izbori sa ovom opakom bolesti je operacija u Turskoj, koja zahteva značajna finansijska sredstva, a koje porodica na žalost nema. 

Operacije su veoma rizične i tu odgovornost je prihvatila samo klinika Acibadem iz Istanbula, ali za zahvate koji predstoje, potrebna su značajna finansijska sredstva. Zbog ozbiljnosti situacije, vremena za čekanje nema, te je neophodno u najskorijem vremenskom periodu sakupiti preostala sredstva. Porodica apeluje na sve koji su u prilici da im pomognu da sakupe novac za ovu operaciju.

Aleksandra je vredna devojka, koja je osnovnu i srednju školu završila kao vukovac, nakon čega je upisala Medicinski fakultet.   Nažalost, u decembru 2012. godine Aleksandri je dijagnostifikovan osteosarkom (maligni tumor kostiju) zbog čega je morala da prekine dalje školovanje i biva odvojena od uobičajenog života svake mlade osobe. U toku dosadašnjeg lečenja ova hrabra devojka bila je izložena izuzetno jakim fizičkim bolovima, stresu, suočavanju sa strahom od svakog novog kontrolnog pregleda, ali je pokazala izuzetnu hrabrost i rešenost da pobedi ovu opaku bolest.

Pomozite da sačuvamo jedan mladi život!

Ukoliko ste u prilici prikupljena sredstva ili pojedinačnu novčanu pomoć možete uplatiti na namenski otvoreni dinarski račun kod ERSTE banke, Novi Sad, broj: 340-3222668760. Potpune instrukcije za uplatu iz inostranstva možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lola

    2. jun 2014 | 11:54

    ZAŠTO NEMA SMS ZA UPLATU,JA BIH UPLATIO NEŠTO ALI SAM I JA BOLESTAN DA BIH MOGAO IĆI DO BANKE, ŽELIM JOJ SREĆU I OZDRAVLJENJE

  • ramona Ilok

    2. jun 2014 | 13:22

    Ako moze da pomognemo iz Hrvatske tu smo,naravno ako prihvacas nasu pomoc samo kako i gdje da uplatimo ima li sms?

  • Višnja

    2. jun 2014 | 12:08

    Dace Bog da se skupe sredstva I ozdravi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA