Štićenik doma u Tutinu preminuo zbog gušenja hranom?

Iako je direktor Doma za lica ometena u mentalnom razvoju izjavio da je štićenik preminuo od srčanog udara, izvor Telegrafa tvrdi da se ugušio hranom

  • 3

Štićenik Doma za lica ometena u mentalnom razvoju u Tutinu, preminuo je juče oko podneva, a kako tvrdi izvor Telegrafa, uzrok smrti je gušenje hranom.

S druge strane, direktor Doma Harum Košuta naveo je da je punoletni štićenik preminuo jer je doživeo srčani udar.

- Direktor tvrdi da je u pitanju srčani udar, iako su policija i lekari dali zvanično obaveštenje da je u pitanju smrt koja je nastupila kao posledica gušenja. Kako je takav korisnik mogao biti bez nadzora? - kaže izvor Telegrafa i dodaje da sumnja da je štićenik ostavljen sam jer je Srbin, u gradu gde mahom živi stanovništvo muslimanske veroispovesti.

Košuta kasnije nije želeo još jednom da komentariše ovaj nesrećan slučaj.

- Direktor trenutno nije u kancelariji, a i ne može da komentariše ovaj slučaj jer čeka nalaz obdukcije - kaže službenica Doma za lica mentalno ometena u razvoju u Tutin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A push ga

    6. jun 2014 | 15:07

    Cim se desi u sandzaku odmah vezete to sa tim "srbin iz inata ga ubili bosnjaci" pa aman nismo teroristi samo nas bijete tako recima i posle sa strahom dolaze u sandzak...

  • Mikailo

    6. jun 2014 | 15:04

    Glupisti.

  • Edin Jusović

    11. jun 2014 | 12:11

    Čovek je umro zadesnom smrću zbog ugušenja hranom što je vrlo česta pojava i u potpunozdravoj populaciju. Ovakve ustanove se bore daa pruže maksimalnu zaštitu i brigu tim ljudima, na žalost za te napore nemaju nikakvu podršku medija iako rade u veoma teškim uslovima sa minimlnim brojem radnika. Umesto ovakvih gluposti iznetih u vašem članku, potrudite se da pomognete ustanovama da dobiju ikakvu pomoć.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA