0

Počelo i peto suđenje Darku Šariću

Odbeglom narko bosu sudi se zbog trgovine 235 kilograma kokaina koji je zaplenjen 2009. godine u Italiji

Darko Šarić

Odbeglom narko bosu Darku Šariću danas je pred Specijalnim sudom pripremnim ročištem bez prisustva javnosti počelo suđenje i po petoj optužnici koja ga, sa još petoro saradnika, tereti za krijumčarenje 235 kilograma kokaina u Italiji.

Ova optužnica, koja se odnosi na zaplenu 235 kilograma kokaina u blizini Pize u Italiji, 19. januara 2009. godine, podignuta je krajem oktobra prošle godine.

Šariću se zbog bekstva sudi u odsustvu, kao i Goranu Sokoviću. Na optuženičkoj klupi su i Željko Vujanović, Milan Milovac zvani Cigla, Živko Sibinski i Boško Nedić.

Protiv Šarića se vode još četiri krivična postupka zbog krijumčarenja kokaina i “pranja” novca kroz privatizaciju u Srbiji.

Na pripremnom ročištu “iza zatvorenih vrata” tužilaštvo i odbrana pred sudom predlažu dokaze za koje žele da budu izvedeni, a tokom suđenja se izvode samo oni koji su sporni za obe strane.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Boško Nedić, Darko Šarić, Goran Soković, Italija, Milan Milovac, Specijalni sud za organizovani kriminal, Trgovina kokainom, Željko Vujanović, Živko Sibinski

foto dana

video dana