Policija CG: Interpol ne potražuje Dragoslava Kosmajca

Nadležni organi Srbije do danas se nisu obraćali Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore kako bi uhapsila Dragoslava Kosmajca

  • 2

Interpol Beograd, kao i kancelarije ove međunarodne policijske organizacije u drugim zemljama nisu do danas Interpolu Podgorica dostavili međunarodnu poternicu za Dragoslavom Kosmajcem, saopšteno je večeras iz crnogorske Uprave policije.

Iz Uprave su saopštili da je u Herceg Novom uhapšen Lazar Kosmajac zbog ometanja službenog lica u vršenju službene radnje, te da je osuđen na 10 dana zatvora.

Crnogorska policija u Herceg Novom locirala je i Dragoslava Kosmajca, koji je označen kao glavni trgovac narkoticima u Srbiji, kao i da se u tom crnogorskom gradu našao sa sinom Lazarom.

U policijskom saopštenju navodi se da se "nadležni organi Srbije do danas nisu ovim povodom zvanično obraćali Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore".

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    23. jun 2014 | 23:53

    Policijska drzava....nismo mi za evropu...

  • Li Osvald

    23. jun 2014 | 23:02

    Vozio brzo, pa bezao od policije i deset dana corke , bato! Tako se to radi , a ne kao kod nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA