HIT IZLET: Upoznajte srpske vampire za samo 990 dinara!

Neobična ponuda za izlet osvanula na portalu za popuste i za kratko vreme postala pravi hit, a aranžman obuhvata posetu "vampirskoj vodenici" u Valjevu, zatim obilazak Divčibara i Manastira Ćelije

  • 1

Na sajtu za kupovinu "Popusti.rs" pojavila se neobična turistička ponuda kojom se za pristojnu cenu nudi jednodnevni izlet "Tragom srpskih vampira".

- Da li ste znali da je reč „vampir“ srpskog porekla? To ćemo vam pokazati u vodenici u kakvoj je svoju žeđ gasio prvi svetski vampir! Obići ćemo spomenik srpskom piscu Milovanu Glišiću koji je napisao pripovetku “Posle 90 godina” koja je proslavila Savu Savanovića. Čućemo kako se rodio prvi svetski vampire. Pogodite gde? U Srbiji! A to nije legenda, već o tome postoji zvanična dokumentacija austrijske vojske, koju ćete moći da vidite - kaže se u ovoj ponudi.

Cena ovog jednodnevnog izleta po osobi je 990 dinara po osobi, a aranžman obuhvata posetu "vampirskoj vodenici" u Valjevu, zatim obilazak Divčibara i Manastira Ćelije.

Ukoliko želite da pogledate kompletnu ponudu, možete to da uradite ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA