Reganov sin o Putinu: On je pravi vođa!

Politički analitičar Majk Regan, sin nekadašnjeg američkog predsednika Ronalda Regana, ocenio je da je danas malo istinski uticajnih lidera u svetu, kao što je ruski predsednik Vladimir Putin

  • 9

Politički analitičar Majk Regan, sin nekadašnjeg američkog predsednika Ronalda Regana, ocenio je da je danas malo istinski uticajnih lidera u svetu, kao što je ruski predsednik Vladimir Putin.

"Ako danas u svetu postoji istinski lider - to je Vladimir Putin. Ja sam o tome pisao pre nekoliko meseci. Putin je 'lutkar', drži konce u rukama, a svi drugi su na uzici na kojoj im je on dozvolio da budu", rekao je Regan.

On je za televizijsku stanicu "Njuzmaks" istakao da SAD nema jasnu i čvrstu spoljnu politiku, što je jedan od razloga za uspeh terorista u Iraku nakon američkog povlačenja iz te zemlje.

"Vreme je da neko preuzme odgovornost", poručio je Regan.

Regan je dodao da u svetu danas više nema jakih lidera kao što su bili njegov otac, Margaret Tačer, Mihail Gorbačov ili papa Jovan Pavle Drugi.

Prema njegovim rečima, niko u Vašingtonu ne želi da prihvati odgovornost za ono što se događa, kao što je to uradio njegov otac svojevremeno u vezi sa Iranom.

Majk Regan je usvojeni sin Ronalda Regana i njegove prve supruge Džejn Vajman.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA