TRAGEDIJA U ČAČKU: Pala kapija i ubila dete!

Do nesreće je došlo kada se dete igralo u dvorištu porodične kuće, a u tom trenutku je čelična klizna kapija ispala iz ležišta i pala na dečaka

  • 13

Sedmogodišnji dečak poginuo je u nedelju popodne kada su na njega pala vrata od kapije na ulazu u dvorište porodične kuće.

Tragedija se dogodila u selu Prijevoru, selu desetak kilometara udaljenom od Čačka. Kako saznajemo, dete se igralo u dvorištu porodične kuće kada je čelična klizna kapija ispala iz ležišta i pala na dete, koje je pokušalo da pokrene ogradu na točkićima.

- Ukućani su u trenutku nesreće bili u kući, ali su začuli vrisak deteta. Kada su videli šta se dogodilo učinili su sve kako bi izvukli dečaka i pozvali hitnu pomoć. U tom trenutku dete je davalo znake života, ali je preminulo u čačanskoj bolnici – rekao nam je jedan od komšija.

Dežurni tužilac, kako saznaje "Blic", nije do kraja izvršila uviđaj, pošto su članovi porodice toliko skrhani bolom da nisu mogli da sarađuju. Ni policija ni tužilaštvo nisu davali zvanične informacije u vezi sa ovim događajem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA